Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou succes Rugbyștii de la CSM Constanța, victorie categorică pe terenul CSM Bucovina Suceava

ro

10 Jun, 2023 19:45 1849 Marime text
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
Rugbyștii de la CSM Constanța au disputant astăzi un nou meci în Grupa a 3-a a Ligii Naționale de Seniori, contând pentru etapa a 2-a.

După victoriile de la Gura Humorului și Bârlad, băieții antrenați de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir au continuat seria invincibilă pe terenul formației CSM Bucovina Suceava.

Oaspeții s-au impus detașat, scor 64-15 (45-8)

Pentru CSM Constanța au marcat Ionuț Ispilat, Mario Arvinte, Marian Bodorin, Iulian Petrișor Manole, Marius Nazîru – câte un eseu, Alexandru Sava – două eseuri, trei transformări, Cristian Bumbac – un eseu, patru transformări.  

Deși fără doi jucători importanți convocați la naționala de rugby în 7 (Ionuț Alexandru Sava și Marian Muntianu), CSM Constanța și-a continuat seria de succese, demonstrând că este cea mai bună echipă a grupei.

Antrenorul formației noastre, Radu Nicolae Mocanu a declarat după meci: „O luăm pas cu pas, meci cu meci și ne dorim să creștem în joc pentru a avea rezultate tot mai bune. Îi văd pe băieți încrezători, cu un moral bun și dornici de performanță. Ne dorim să ne mai întărim lotul pentru că vor urma meciuri mult mai dificile și trebuie să fim pregătiți. Important este că mergem în direcția bună cu acești tineri, care cresc de la meci la meci”, se arată pe site-ul oficial al CSM Constanța.


Etapa viitoare, duminică, 18 iunie, CSM Constanța va evolua pe teren propriu cu RC Gura Humorului, formație pe care a învins-o și în deplasare cu 28-9.

Citește și:

Rugby
CSM Constanța a câștigat meciul din deplasare cu RC Bârlad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii