Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou meci de pregătire pentru AS CS Farul Constanţa

ro

19 Aug, 2018 16:59 3168 Marime text
Echipa constănţeană de fotbal AS CS Farul, care a demarat procedurile pentru a-și schimba denumirea în FC Farul (brand câștigat la licitație de fostul fotbalist Ciprian Marica), a anunţat că va disputa un alt meci de verificare.

Adversarul va fi CS Medgidia, nou promovată în Liga a 3-a, confruntarea fiind programată marţi, 21 august, de la ora 18.00, pe stadionul „Iftimie Elisei“ din Medgidia.

Nou înfiinţată, AS CS Farul va evolua în sezonul 2018/2019 în Liga a 4-a a judeţului Constanţa, iar meciul din prima etapă, de pe teren propriu, cu CS Năvodari, a fost amânat.

Antrenată de Ion Constantinescu şi Georges Mihai, AS CS Farul a mai disputat o partidă amicală, pe stadionul ITC din Constanţa, în compania formației din Liga a 3-a, Delta Dobrogea Tulcea.

Constănțenii s-au impus cu scorul de 5-1 (4-0) prin golurile marcate de Zaharia, în minutele 15, 24, 33, 40, și Lazar 63. Pentru formația de pe litoral au evoluat în prima repriză: Tătar, Curte, Rusu, Petrache, Codescu, Zaharia A., Ostache, Halep, Măciucă, Apostolache, Zaharia D. În a doua repriză: Oláh, Ostache, Sapioniac, Marzavan, Balos, Bleau, Chang, Rotaru, Boicu, Lazar, Ivanovici.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii