Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un club sportiv din Constanţa a fost numit Simona Halep. Care este şi în subordinea cui se află. Cine a propus numele

ro

16 Jul, 2019 01:50 3099 Marime text
 
Clubul Sportiv Universitar „Ştiinţa” din Constanţa se numeşte, începând de ieri, Clubul Sportiv Universitar „Simona Halep”

În vederea recunoaşterii oficiale a impresionantei performanţe înregistrate de Simona Halep, prima jucătoare de tenis din România câştigătoare a turneului de la Wimbledon, ministrul Educaţiei Naţionale a emis ierii, 15 iulie 2019, un ordin, prin care denumirea Clubului Sportiv Universitar „Ştiinţa” din Constanţa se modifică şi devine Clubul Sportiv Universitar „Simona Halep” din Constanţa.

Facem precizarea că potrivit prevederilor legale, cluburile sportive studenţeşti se organizează şi funcţionează în subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale sau a universităţilor.

Ecaterina Andronescu i-a înaintat ordinul îndrăgitei sportive la întoarcerea acesteia în ţară, în Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti, unde a felicitat-o, alături de alte oficialităţi.

Cu acest prilej, ministrul şi-a exprimat speranţa că exemplul de dăruire şi perseverenţă al Simonei Halep va inspira cât mai multe generaţii de copii.

Sursa foto: Ministerul Educaţiei Naţionale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii