Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Ultras, nu infractor“ Galeria campioanei Farul Constanța, absentă din peluză, la meciul cu UTA. Semnal de alarmă tras de fani

ro

26 Oct, 2023 20:34 5325 Marime text
Sursa foto: Facebook („Peluza Marină – Farul“) 
  
La meciul Farul Constanța - UTA, galeria echipei de pe litoral nu este prezentă la locul ei obișnuit, în peluză, acolo unde a fost afișat în schimb un banner cu mesajul „Ultras, nu infractor“.
 
Într-o postare pe pagina de Facebook „Peluza Marină – Farul“, absența fanilor este explicată prin aceea că ei trag un semnal de alarmă, contestând tratamentul forțelor de ordine, de la meciul Farul – U Cluj 1-1, de sâmbăta trecută, și de la alte partide.
 
În această situație, s-a luat decizia ca ultrașii să nu mai participe, pentru o perioadă, la meciurile echipei constănțene.

UPDATE:

Îmi pare rău că astăzi galeria nu a fost, din motivele pe care le au. Știu că au avut niște probleme, m-au informat și pe mine. Suntem lângă ei, pentru că și ei au fost lângă noi extraordinar în acești doi ani. Ne-au lipsit, ne lipsesc și ne dorim să revină lângă noi. Sperăm ca problemele să se rezolve și să revină lângă Farul, pentru că ei chiar iubesc această echipă, de-adevăratelea, a declarat managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, la conferința de presă de după meciul cu UTA.                  

 
Citește și:

„Niciodată singuri!“
Fotbaliștii de la Farul Constanța, întâmpinați de fani la sosirea la Erevan (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii