Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:08 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul turneu de streetball al verii la Constanţa Andrei Talpeş - „Competiţia de care te îndrăgosteşti inevitabil“

ro

04 Sep, 2015 00:00 1181 Marime text
Ultimul turneu de streetball al verii, „Constanţa Street Play 3X3 Indoor“, se va desfăşura în perioada 12 - 13 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, urmându-le întrecerilor „Constanța Street Play Schools Battle”, „Constanța Street Play Battle for Tomis” şi „Constanța Street Play Casino Streetball”.

Ca şi până acum, turneul se va desfăşura la categoriile de vârstă Under-14, Under-18, +18 ani şi +35 de ani, atât la feminin, cât şi la masculin. Cele mai mari premii sunt la categoria masculină +18 ani: 2.400 de lei pentru locul întâi, pentru locul al doilea - 1.200 de lei, iar pentru cel de-a treia poziţie - 800 de lei. Competiţia este organizată de Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor şi Asociația Black Sea Equilibrium, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a judeţului Constanţa şi cu Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, cu sprijinul autorităţilor locale.

„Turneele organizate de echipa Constanţa Street Play au dat întotdeauna dovadă de profesionalism, seriozitate şi pasiune. Laitmotivul fiecărui turneu îl reprezintă jucătorul, individul venit să joace baschet. El stă la baza tuturor eforturilor noastre de a crea o competiţie unică prin organizare, spectacol şi premii. «Constanţa Street Play» este competiţia de care te îndrăgosteşti inevitabil, este competiţia care te face mai bun şi care îţi oferă cele mai mari satisfacţii.

Astăzi, sportul este cel mai bun mod de a sprijini tinerii pe drumul cel bun și de pe străzi! Sportul formează personalitatea tinerilor și, prin urmare, îi încurajează să gândească în mod corespunzător și, în cele din urmă, să-i și exprime opinia! Ne dorim cât mai mulți tineri care să practice sportul și să atragă atenția asupra lor! Prin acest tip de evenimente, tinerii vor avea posibilitatea de a influența mediul în care trăiesc în și de a scăpa de negativitatea de zi cu zi“, a declarat Andrei Talpeș, președintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. „Constanţa Street Play 3x3 indoor“ face parte din European Week of Sport, care are loc între 7 şi 13 septembrie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii