Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul test inainte de cantonamentul din Italia

ro

24 Jul, 2009 02:11 1525 Marime text
farul.jpgFarul va susţine în această seară, de la ora 20.00, ultimul joc de pregătire cu Portul Constanţa, înaintea plecării în Italia

După perioada de antrenament susţinută la Constanţa de la reunirea lotului, elevii lui Marius Şumudică se pregătesc pentru al doilea cantonament al verii, pe care îl vor susţine în Montecatini (Italia).

Până atunci, formaţia constănţeană va mai disputa în această seară, pe terenul mare al complexului Farul, un ultim meci amical în compania echipei Portul Constanţa. După acest test, tehnicianul Farului, Marius Şumudică, va face ultimele retuşuri în lotul care se va deplasa în stagiul din Italia, acesta declarând că unii jucători vor fi lăsaţi la Constanţa. Cel mai probabil, printre aceştia se vor număra şi străinii Gosic, Rastovac şi Pahor. „Au salarii foarte mari şi nu le putem duce. Dacă nu ne înţelegem cu jucătorii, vor evolua la echipa a doua", a declarat Şumudică. De asemenea, Larie şi Daniel Florea vor fi împrumutaţi la alte echipe. În schimb, Paşcovici şi Cristocea sunt în tratative avansate cu Farul şi ar putea semna în aceste zile cu gruparea de pe litoral. Astfel, lotul constănţean va pleca mâine dimineaţă spre Bucureşti, unde vor înnopta, urmând ca duminică să decoleze spre Italia, unde vor cantona timp de 11 zile în localitatea Montecatini, lângă Florenţa. Iniţial, gruparea de pe litoral ar fi trebuit să dea piept cu două echipe din Serie A, AS Livorno şi Siena, dar şi cu una din Serie B, Mantova, însă toate cele trei dispute nu sunt încă definitivate. Până în acest moment, constănţeni nu au fixate decât patru jocuri de pregătire. Prima partidă se pare că se va desfăşura marţi, de la ora 20.00, împotriva echipei Lucchese. Trei zile mai târziu, FC Farul va juca împotriva unei echipe belgiene din liga secundă, Eupen Tubize, iar pe 3 august va evolua în compania unei selecţionate formate din jucători liberi de contract, din primele două ligi italiene. Cel de-al patrulea joc va avea loc pe 5 august, în compania grupării italiene AC Sangiovanesse, tot din liga a patra. În altă ordine de idei, jucătorii Sardescu, Ene, Leu şi Buzea vor fi amendaţi de către club după ce au lipsit de la antrenamentul de ieri dimineaţă, fiind blocaţi mai mult timp pe autostradă, în urma unui accident de circulaţie.

Pantelie, două goluri cu Steaua

Aflaţi în cantonament la Conca Verde, formaţia Delta Tulcea a disputat la Săcele un amical cu echipa a doua a Stelei. Cu Pleşan pe bancă, nefolosit în acest meci, bucureştenii au fost o pradă uşoară pentru echipa lui Constantin Gache, în care Cristian Pantelie a dat un adevărat recital. Revenit de la Farul şi cu mari şanse de a evolua la Tulcea sub formă de împrumut în noul sezon al Ligii a II-a, Pantelie a fost cel mai bun jucător al meciului. Mijlocaşul ofensiv a dat două goluri, unul din lovitură de pedeapsă şi unul din acţiune, reuşind să paseze decisiv şi la a treia reuşită.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • yo 24 Jul, 2009 00:34 uitate de doua ori inainte sa scrii un articol...pe care3, 5 iulie joaca farul amicale? poate la anu pe datele astea...ca anu asta au trecut de mult...