Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneu internaţional de tenis la Constanța!

ro

14 Oct, 2020 13:09 3241 Marime text
  • Turneul a început pe data de 11 octombrie şi se va încheia pe 18 octombrie, atunci când vor avea loc finalele.
  • Partidele au loc în incinta Tenis Club Bright, din cadrul Academiei Navale.
ITF WORLD TENNIS TOUR J3 – BRIGHT TROPHY , o competiţie la care participă nu mai puţin de 120 de jucători veniţi din 17 de ţări, atât din Europa cât și din America, este finanțat de Primăria Municipiului Constanţa.

Turneul a început pe data de 11 octombrie şi se va încheia pe 18 octombrie, atunci când vor avea loc finalele. Partidele au loc în incinta Tenis Club Bright, din cadrul Academiei Navale.

După tururile din calificări, s-au format două tablouri, atât la feminin cât şi la masculin, cu câte 32 de jucători care au vârsta maximă de 18 ani.

Unul dintre obiectivele acestui proiect este acela de a da şansa jucătorilor români să acumuleze puncte şi să poată participa la viitoarele turnee ITF din întreaga lume.
Alt obiectiv principal este atragerea unui număr cât mai mare de copii în practicarea acestui sport, pentru că  sportul este un factor decisiv în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Partidele din cadrul acestui turneu se vor desfăşura doar pe terenurile de zgură ale complexului, iar sportivii vor beneficia de antrenamente, racordaj, sesiuni de kineto-fizioterapie şi servicii de catering.

Acest turneu organizat sub egida ITF World Tennis Tour se desfășoară pentru prima dată în oraşul de la malul mării.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii