Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlon Carol Popa, de la CSM Constanța, victorie în ultima competiție înainte de Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

ro

10 Jul, 2023 15:47 1198 Marime text
 
 
 
Triatloniștii de la CSM Constanța au obținut rezultate excelente și în weekend-ul recent încheiat.
 
Carol Popa a câștigat competiția juniorilor la Delta Triathlon - Tulcea, în proba de supersprint, iar Gabi Mihăilescu s-a impus în competiția cadeților!
Paul Galoiu a urcat și el pe podium, la cadeți, obținând locul 2, iar David Jipescu a încheiat pe locul 4, la aceeași categorie de vârstă.
 
Ilona Ioan a încheiat pe locul 3 la junioare, completând un bilanț foarte bun pentru sportivii antrenați de Cristi Doicescu.
 

Pentru Carol Popa a fost o ultimă verificare înainte de participarea la Campionatul Mondial de la Hamburg. Sportivul CSM Constanța va concura într-o companie selectă, la competiția din Germania, unde participă cei mai valoroși 70 de juniori din lume. Startul este joi, 13 iulie, de la ora 20.00 (ora României). Îi ținem pumnii strânși lui Carol! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța

 
Un alt sportiv al clubului de pe litoral, Raul Petre, s-a calificat în finală la Cupa Europeană de Juniori de la Tiszaujvaros!
 
Tânărul triatlonist a încheiat pe locul 4 semifinala 1 a competiției din Ungaria, cu timpul de 34 minute 58 secunde, fără să forțeze.
 

Deja o performanță pentru triatlonistul nostru, în vârstă de 17 ani, care concurează în compania multor sportivi născuți 2005 sau chiar 2004. Astăzi, Raul va lua startul în finală! Hai, Constanța! Hai, România!, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Triatlon)
 
Citește și:

 
Interviu online cu performerul Carol Popa, de la CSM Constanța
„Pe o scară de la 1 la 10, ca dificultate fizică, aș clasa triatlonul pe 9“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii