Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transfer definitiv. „It's Ibrox, baby!“ Ianis Hagi - „Sunt extrem de fericit și mândru că fac parte din familia Rangers FC“

ro

29 May, 2020 00:00 4306 Marime text

• Ianis Hagi a venit la Glasgow Rangers de la Genk
• În meciul din Europa League cu Braga, internaționalul român a avut o evoluție de clasă
 
Situația tânărului internațional român Ianis Hagi s-a clarificat, clubul scoțian Glasgow Rangers, unde fusese împrumutat de Genk, transferându-l definitiv pe fiul lui Gică Hagi. 

„Sunt extrem de fericit și mândru că fac parte din familia Rangers FC și că reprezintă în continuare culorile unui club atât de mare. Abia aștept să mă întâlnesc cu băieții, să joc din nou pe Ibrox și să mă bucur de moment frumoase alături de fanii noștri uimitori! De asemenea, vreau să le mulțumesc susținătorilor pentru ajutorul și afecțiunea pe care mi le-ați arătat. Vă doresc mult succes!“, a fost mesajul lui Ianis (21 de ani).
Inclus în echipa săptămânii, în Europa League
În primele 12 meciuri disputate la Rangers, Ianis a reușit trei goluri și două pase decisive. Constănțeanul a avut o evoluție de top, marcând două goluri, în victoria echipei sale, de pe teren propriu, cu Braga, din turul 16-imilor de finală ale Europa League. Gazdele s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci de poveste, în care Braga a condus cu 2-0! Au marcat I. Hagi (67, 82 - a doua reușită în urma unei lovituri libere, balonul fiind deviat de zid), Aribo (75), respectiv Fransergio (11) și Ruiz (59). Ianis a fost titular integralist la echipa pregătită de Steven Gerrard și, prin evoluția sa, i-a adus o mare bucurie tatălui său, Gică Hagi, prezent la meci. Cu cele două goluri marcate și cu un joc de clasă, în care acuratețea paselor sale a fost de 81%, tânărul jucător constănțean s-a dovedit omul decisiv pentru Rangers în obținerea victoriei cu Braga. Evoluția fantastică din acea confruntare i-a adus lui Ianis și prezența în echipa săptămânii din competiția continentală, primul „11“ fiind stabilit de UEFA.

„Un imbold pentru a putea privi cu și mai multă încredere spre viitor!“


„It's Ibrox, baby! Primul transfer din această perioadă este al unui jucător format la Academia Gheorghe Hagi! Suntem mândri și bucuroși că internaționalul Ianis Hagi, format la Academia Gheorghe Hagi, este primul jucător român transferat în această perioadă dificilă pentru fotbalul din întreaga lume. Ne oferă un imbold pentru a putea privi cu și mai multă încredere spre viitor! Mulțumim, totodată, tuturor suporterilor echipei Rangers FC pentru modul în care l-au susținut mereu! Mult succes!“, a fost mesajul FC Viitorul. 

Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Citește și:

Ianis Hagi, inclus de UEFA în echipa săptămânii din Europa League

Evoluție de top! Sub ochii tatălui său, Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat de două ori în meciul Glasgow Rangers - Braga, din Europa League

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii