Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constănţeanca Bianca Mei-Roşu, vicecampioană mondială la categoria Under-15

ro

07 Dec, 2021 08:15 2401 Marime text
 
  • În finala de la dublu mixt, sportiva de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa şi partenerul ei, Iulian Chiriţă, au întâlnit cuplul din Japonia.
 
Performanţă deosebită înregistrată la Campionatul Mondial de la Vila Nova de Gaia (Portugalia), de jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, care, după medalia de bronz cu echipa României de Under-19, a obţinut şi medalia de argint în proba de dublu mixt a secţiunii Under-15.
 
Sportiva de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa a concurat alături de Iulian Chiriţă, iar cei doi s-au recunoscut învinşi în finală în faţa cuplului din Japonia, care s-au impus cu 3-1.
 

E medalie de argint pentru Bianca Mei-Roșu și Iulian Chirița la Campionatul Mondial de juniori 2021!
 
Încheiem ziua cu cele mai multe medalii obținute de România la ultima competiție internațională majoră din acest an, de referință pentru juniorii noștri care continuă să obțină rezultate la nivel înalt.
 
În finala de dublu mixt U15, duelul România - Japonia a început cum nu se poate mai bine pentru Bianca Mei-Roșu și Iulian Chirița. Ei au preluat conducerea rapid, cu 11-6 la finalul primului set și au sperat că pot obține titlul mondial.
 
Totuși, niponii Miwa Harimoto și Sora Matsushima au accelerat și au câștigat următoarele trei seturi, pentru 3-1.
 
Marți îi susținem pe Bianca Mei-Roșu, Ioana Sîngeorzan și Darius Movileanu, toți calificați în sferturile de finală la simplu, este mesajul Federaţiei Române de Tenis de Masă.

 
La Campionatul Mondial au mai făcut deplasarea două jucătoare de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan, iar din staff-ul tehnic de patru tehnicieni care îndrumă lotul naţional la competiţia din Portugalia fac parte şi antrenorii Anamaria Sebe şi Viorel Filimon, şi ei de la LPS Constanţa.
 
Echipa feminină tricoloră care a cucerit bronzul la Under-19 a fost formată din patru jucătoare, trei dintre ele fiind constănţencele Elena Zaharia, Bianca Mei-Roşu şi Camelia Mitrofan.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii