Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Bianca Mei-Roşu, medalie de aur la Euro Mini Champs, din Franţa (galerie foto + documente)

ro

27 Aug, 2018 10:48 2670 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, a realizat o performanţă deosebită, obţinând medalia de aur la categoria de vârstă 2007 a Euro Mini Champs, întrecere desfăşurată în Franţa, la Strasbourg.

La această competiţie de anvergură, România a fost reprezentată, pe lângă Bianca Mei-Roşu, de Ioana Băiaşu (şi ea de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa), Alesia Sferlea, Cristina Sângeorzan, Carmina Găman, Dragoş Bujor, Iulian Chiriţă, Horia Ursuţ, Luca Oprea, Sebastian Pribeagu şi Cristian Podar (antrenori ai lotului: Anamaria Sebe, din Constanţa, şi Gabriel Poştoacă).

În finală, Bianca a dispus de Elise Pujol (Franţa), scor 3-1, în semifinală a învins-o cu 3-2 pe Cristina Sângeorzan, iar în sferturi a trecut de bulgăroaica Sidelya Mutlu, cu 3-1. Graţie rezultatelor de la această întrecere, Bianca a obţinut calificarea la o altă întrecere de top, care se va desfăşura în Belgia, în luna octombrie.

Ioana Băiaşu a concurat la Euro Mini Champs la categoria 2006 şi s-a clasat pe locul 22.

Dragoș Bujor a obținut medalia de bronz (la băieți 2006), după ce l-a învins în finala mică pe Iulian Chiriță, care s-a clasat astfel pe locul patru, poziţie pe care a ocupat-o şi Cristina Sângeorzan.

La club, Bianca Mei-Roşu şi Ioana Băiaşu sunt pregătirte, pe lângă Anamaria Sebe, şi de Viorel Filimon şi Elena Sebe.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii