Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:06 25 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de câmp. Naționalele Under-10 Constănțeanul Andrei Timaru, vicecampion al României la dublu

ro

28 Jun, 2021 11:38 1835 Marime text
 
 
  • Andrei l-a avut coechipier pe bucureșteanul Ianis Ghiulea, legitimat la AS CS Libra Phoenix București.

La Centrul Național de Tenis București au avut loc Campionatele Naționale Individuale de Vară Under-10, competiție organizată de Federația Română de Tenis.

În cadrul acestei competiții, sportivul constănțean Andrei Timaru, legitimat la CS Tenis TDC Constanța și pregătit de tatăl său, antrenorul Doru Timaru, a obținut titlul de vicecampion național la proba de dublu.

Andrei l-a avut coechipier pe bucureșteanul Ianis Ghiulea, legitimat la AS CS Libra Phoenix București și pregătit de profesorul Toni Popa.
După trei meciuri câștigate fără mari probleme, în finala de dublu, Andrei și Ianis au întâlnit perechea formată din Nicholas Andrei Tănasă, de la CSM Brăila, și Cătălin Munteanu de la CSM Unirea Slobozia.

După un prim set câștigat cu scorul de 4-0, adversarii s-au impus în setul secund cu 4-2, iar în match tie-break cu 11-9.

A fost o experiență minunată să pot ajunge în finala Campionatelor Naționale la U-10. Mă voi pregăti în continuare la fel de intens și sper ca anul următor să pot câștiga chiar locul întâi”, a declarat micul sportiv constanțean.


Arbitrul principal al competiției a fost Cristian Ștefan, ajutat pe tot parcursul turneului de arbitrii Oana Irimescu, Corina Toader, Tudor Antonescu, Cornel Chivaru și Stelică Mușat. 
    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii