Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tenis Andreea Soare, de la CS Medgidia, cantonament la Izvorani în vederea participării la FOTE

ro

29 Nov, 2022 14:57 1395 Marime text
 

Loturile de tenis ale României formate din sportivi născuți în anii 2008 și 2009 (fete și băieți) au efectuat la Izvorani, la baza de pregătire a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, un stagiu de pregătire în vederea participării la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE).

În lotul de fete s-a aflat și Andreea Soare, de la CS Medgidia.  

Sportivii s-au pregătit sub coordonarea antrenorilor Manuel Niculae (la băieți) și Avram Ady (la fete), iar Dan Cârstea a fost responsabil cu pregătirea fizică.

În acest an, pe lângă alte rezultate deosebite, Andreea Soare a disputat și finala secțiunii Under-14 de la Wimbledon, în care a întâlnit-o pe românca Alexia Tatu.

Principala favorită a întrecerii, buzoianca Tatu s-a impus cu 7-6, 6-4 în fața sportivei cap de serie numărul 5. Partida a durat o oră și 30 de minute.

UPDATE:

Colectivul Tehnic al Federației Române de Tenis a selectat-o pe Andreea Soare să ia parte la un nou stagiu de pregătire, în vederea participării la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Stagiul se va derula în perioada 5-11 decembrie.
 

În urma acestei pregătiri, Andreea va putea fi titulară la competiția europeană, alături de alți jucătorii nominalizați, este mesajul CS Medgidia.


Sursa foto: 1 - Federația Română de Tenis, 2 - Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii