Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tansferul lui Messi la Al Hilal, sub semnul întrebării. Fotbalistul ar fi cerut să nu se mai poarte negocieri

ro

06 Jun, 2023 09:55 1176 Marime text
Sursa foto: Facebook Leo Messi

Lionel Messi nu va mai juca pentru Paris Saint-Germain din sezonul viitor, urmând ca în această vară să-și aleagă următorul club.
 
Fiind liber de contract, argentinianul poate semna cu oricine dorește.
 
În cursă pentru semnătura lui se află Al Hilal, din Arabia Saudită și Barcelona, clubul pentru care a făcut istorie în cei 17 ani petrecuți pe Camp Nou.
 
Potrivit publicației GOAL, reprezentanții fotbalistului erau pe cale să încheie un acord cu echipa din Golf, dar acum discuțiile stagnează. Ieri, 5 iunie, o delegație al lui Al Hilal s-a întâlnit cu persoane din cercul lui Messi și au stabilit detaliile ofertei, sperând să încheie acordul în această săptămână.
 
Conform sursei citate, Messi le-a cerut celor din anturajul lui să pună stop negocierilor și discuțiilor vreme de un an.
 
Decizia i-a surprins pe arabi care au transmis că dacă transferul nu se va face în această vară, oferta din 2024 nu va mai include aceleași avantaje și condiții.
 
Propunerea curentă al lui Al Hilal prevede un salariu cuprins între 400 – 600 de milioane de euro pentru campionul mondial, ceea ce l-ar face cel mai bine plătit fotbalist din lume, dacă și-ar da acceptul.
 
Citește și:
Ce mesaj a avut Neymar pentru Lionel Messi, după ce argentinianul a decis să plece de la PSG
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii