Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Gică Hagi, antrenorul echipei ideale a etapei a 13-a, care cuprinde și un jucător de la Farul Constanța

ro

11 Oct, 2022 10:17 1606 Marime text


Gheorghe Hagi (57 de ani), managerul tehnic al liderului solitar al Superligii, Farul Constanța, a fost desemnat antrenorul echipei ideale a etapei a 13-a, Liga Profesionistă de Fotbal prezentând la finalul fiecărei runde cel mai bun „11“.

În această etapă, Farul a câștigat în deplasare cu Sepsi OSK (1-0), „marinarii“ desprinzându-se la cinci puncte de a doua clasată.

Farul lui Gheorghe Hagi a continuat seria rezultatelor formidabile cu o victorie mare în faţa unuia dintre cei mai solizi adversari din Superligă, este motivate alegerea lui Hagi drept antrenorul echipei etapei.


Golul „marinarilor“ din victoria cu Sepsi i-a aparținut atacantului Louis Munteanu (20 de ani), care a prins și el echipa rundei a 13-a.

A înscris pentru a treia oară în acest start de sezon fantastic, în care  mai are treu pase decisive şi un penalty scos, se arată pe site-ul oficial al LPF.


Iată cum arată echipa ideală a etapei a 13-a: Straton (FC Argeș) – C. Tofan (FC Argeș), C. Achim (FC Voluntari), Dawa (FCSB), Briceag (U Cluj) – Garcia (FC Voluntari), Boateng (CFR Cluj), Popadiuc (Chindia) – L. Munteanu (Farul), Damașcan (FC Voluntari), Fl. Coman (FCSB).    

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii