Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Farul Constanța, reprezentată de trei fotbaliști în echipa ideală a rundei a 26-a. Hagi, antrenorul etapei

ro

21 Feb, 2023 10:04 2608 Marime text
 

Trei fotbaliști de la Farul Constanța au fost incluși în formația ideală a etapei a 26-a din Superligă, iar managerul tehnic al echipei de pe litoral, Gheorghe Hagi, a fost desemnat antrenorul rundei.

În această etapă, Farul, care ocupă primul loc în clasament, a învins pe teren propriu, scor 2-0, Petrolul Ploiești, iar în cel mai bun „11“ al rundei, prezentat de Liga Profesionistă de Fotbal, se regăsesc fariștii Mihai Popescu, Tudor Băluță și Denis Alibec.   

Echipa ideală a etapei este: L. Popescu (Universitatea Craiova) – Patache (FC Botoșani), Boldor (Chindia), M. Popescu (Farul), Camora (CR Cluj) – Neguț (Chindia), Edjouma (FCSB), Băluță (Farul), Bahassa (FCU Craiova 1948) – Alibec (Farul), Thiam (U Cluj). Antrenorul etapei, Gheorghe Hagi

Mihai Popescu (29 de ani) - Evoluţie fără greşeală în centrul apărării, fapt evidenţiat şi de InStat, unde a avut un index pe măsură - 261.

Tudor Băluţă (23 de ani) - «A pictat pe teren», aşa a descris Hagi evoluţia mijlocaşului dobrogenilor, care a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv.

Denis Alibec (32 de ani) - A pasat decisiv, apoi a scos un penalty pe care tot el l-a transformat. Prinde pentru a șasea oară «Echipa etapei».

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (58 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, dobrogenii au predat o lecţie de fotbal, iar la final s-au bucurat de o nouă victorie clară, a noua la cel puţin două goluri diferenţă, se arată pe site-ul oficial al LPF.


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii