Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024 FCU 1948 Craiova - FC Voluntari, singurul meci care se dispută vineri, 11 august, în etapa a cincea

ro

10 Aug, 2023 15:06 1600 Marime text
Nicolae Dică, antrenorul FCU 1948 Craiova
  • FC Voluntari e surpriza startului de campionat, aflându-se pe locul doi în clasament, cu nouă puncte, după trei victorii și un eșec în patru partide.

Etapa a cincea a Superligii, ediția 2023 / 2024, se dispută în acest weekend în format redus, fiind programate doar cinci partide, restul de trei confruntări, în care sunt angrenate repreazentantele României în turul trei preliminar al Conference League, fiind amânate pentru o dată ulterioară.

Vineri, 11 august 2023, se dispută o singură partidă, de la ora 20.30, FCU Craiova 1948 – FC Voluntari. Aflată pe locul 13 în clasament, echipa gazdă a obținut în etapa trecută primele puncte din acest sezon, în urma victoriei din deplasare cu FC Botoșani (1-0). De cealaltă parte, FC Voluntari, surpriza startului de campionat, se află pe locul doi în clasament, cu nouă puncte, după trei victorii și un eșec în patru partide. În etapa precedentă, formația ilfoveană a trecut pe teren propriu cu 2-1 de Rapid București, echipă cu pretenții.    

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

La Botoșani, am obținut o victorie importantă, cu atitudine bună. Este important că am câștigat acel meci, dar a trecut, acum trebuie să fim pregătiți pentru FC Voluntari. Întâlnim o echipă bună, care trece printr-un moment pozitiv. A obținut trei victorii în cele patru meciuri de până acum. E organizată foarte bine defensiv, pleacă periculos pe contratac, e bună la fazele fixe. Trebuie să jucăm ca la Botoșani, unde am fost mulțumit de atitudinea băieților și de unitatea pe care am arătat-o pe teren. Trebuie să continuăm pe aceeași linie. Dacă nu luăm cele trei puncte cu FC Voluntari, victoria cu Botoșani nu are valoare. Trebuie să fim concentrați în continuare și să obținem rezultate pozitive, a declarat Nicolae Dică, antrenorul echipei craiovene.   

 
Clasament: 1. FCSB – 12p, 2. FC Voluntari – 9p, 3. Sepsi OSK – 8p, 4. Universitatea Craiova – 8p, 5. CFR Cluj – 7p, 6. Farul – 6p, 7. FC Hermannstadt – 6p, 8. Rapid – 5p, 9. Petrolul – 5p, 10. U Cluj - 5p, 11. UTA – 4p, 12. Oțelul – 3p, 13. FCU 1948 Craiova – 3p, 14. Poli Iași – 3p, 15. FC Botoșani – 2p, 16. Dinamo – 1p.    
  
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Program etapa a 5-a
 
Vineri, 11 august
 
Ora 20.30: FCU 1948 Craiova – FC Voluntari
 
Sâmbătă, 12 august
 
Ora 18.30: Oțelul Galați – Universitatea Cluj
Ora 21.30: Poli Iași – Universitatea Craiova
 
Duminică, 13 august
 
Ora 21.30: Rapid București – Petrolul Ploiești
 
Luni, 14 august
 
Ora 20.30: Dinamo București – FC Botoșani
 
În urma participării echipelor Farul Constanța, FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în turul trei preliminar al Conference League, partidele FC Hermannstadt – FCSB, CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța – UTA au fost amânate.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Fotbal Club Universitatea 1948)

Citește și:

Farul Constanța, eșec dramatic cu Petrolul. Golul victoriei, în minutul 90+3, după ce „marinarii“ reveniseră de la 0-2! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii