Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. FC Voluntari - Farul Constanța Hagi - „Încercăm să câștigăm și să ne deblocăm. Trebuie să avem convingere și curaj“ (VIDEO)

ro

24 Nov, 2023 13:40 2431 Marime text
  • Farul Constanța are cinci meciuri la rând fără victorie în campionat (patru egaluri - toate pe teren propriu - și o înfrângere în deplasare, cu CFR Cluj).

Campioana României, Farul Constanța, susține sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 17.30, meciul din etapa a 17-a a Superligii, întâlnind în deplasare FC Voluntari.

Formația de pe litoral ocupă locul șapte în clasament, primul sub linia de play-off, dar la egalitate de puncte cu a șasea clasată. De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe poziția a 13-a, cu 17 puncte.

Etapa trecută, Farul a remizat pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-1, echipa de pe litoral ajungând la cinci meciuri la rând în campionat fără victorie (patru egaluri - toate pe teren propriu - și o înfrângere în deplasare, cu CFR Cluj). În etapa a 16-a, FC Voluntari a înregistrat un egal, 3-3, în deplasare cu FC Botoșani, echipa de pe ultimul loc. În ultimele șase partide, FC Voluntari are o singură înfrângere, dar, pe teren propriu, nu a mai câștigat de cinci etape (patru înfrângeri și un egal), ultima victorie fiind pe 7 august 2023, 2-1 cu Rapid.     
  
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Voluntari!

Pentru acest meci, Farul nu îi va putea folosi pe Andrei Artean (suspendat), Dragoș Nedelcu, Tudor Băluță și Narek Grigoryan (accidentați).

Întâlnim un adversar foarte experimentat. Toate meciurile noastre cu ei au fost dificile. S-au marcat puține goluri, excepție făcând partida de la noi, dar și atunci pe final s-a înscris. De obicei, sunt partide echilibrate, în care fiecare încearcă să câștige. Ne dorim victoria, vrem să vină. Venim după patru partide în care am făcut egal acasă. Încercăm să ne deblocăm, să câștigăm. Știm că nu e ușor, am văzut și în Cupă. FC Voluntari e o echipă pragmatică, organizată foarte bine. A avut rezultate bune în ultimul timp, va fi dificil, dar vrem să fim noi, să jucăm cu convingere și curaj și să încercăm să aducem victoria la Constanța. Cele trei puncte sunt importante în lupta noastră de a ne poziționa sus și de a rămâne acolo. Campionatul e echilibrat, între echipe e distanță mică, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, care e suspendat la această partidă, în urma cartonașului roșu primit la meciul cu FC Hermannstadt.


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Partida de sâmbătă a fost prefațată din partea Farului și de fundașii centrali Ionuț Larie (căpitanul echipei) și Mihai Popescu.

FC Voluntari ne-a pus problem mari, mai ales la ea acasă. Nu trecem printr-o perioadă bună, avem cinci meciuri la rând fără victorie, și suntem motivați să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte, de care avem mare nevoie în lupta pentru play-off, a menționat Ionuț Larie.

Trebuie să fim împreună, să atacăm, să ne impunem stilul, jocul ofensiv, și să marcăm goluri. Va fi o partidă dificilă, am avut partide grele cu ei în ultima perioadă, în special în deplasare. Am pierdut și în Cupă. Sperăm să facem un joc complet, să câștigăm și să rupem această pasă proastă, a arătat și Mihai Popescu.


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!


Program etapa a 17-a

Vineri, 24 noiembrie
Ora 17.30: FC Hermannstadt – Poli Iași
Ora 20.30: Petrolul Ploiești – FC Botoșani

Sâmbătă, 25 noiembrie
Ora 17.30: FC Voluntari – Farul Constanța
Ora 20.30: CFR Cluj – UTA

Duminică, 26 noiembrie
Ora 17.30: Oțelul Galați – Universitatea Craiova
Ora 20.30: Dinamo – FCSB

Luni, 27 noiembrie
Ora 17.30: FCU 1948 Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Ora 20.30: Rapid – Universitatea Cluj
 
Clasament: 1. FCSB - 34p, 2. CFR Cluj - 31p, 3. Rapid - 30p, 4. Universitatea Craiova - 26p, 5. FC Hermannstadt - 24p, 6. Petrolul Ploiești - 22p, 7. Farul Constanța - 22p, 8. Oțelul Galați - 20p, 9. Sepsi Sf. Gheorghe - 20p, 10. U Cluj - 20p, 11. Poli Iași - 18p, 12. UTA - 18p, 13. FC Voluntari - 17p, 14. FCU 1948 Craiova - 15p, 15. Dinamo București - 10p, 16. FC Botoșani - 8p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Superliga 2023/2024
Revelația FC Hermannstadt, meci cu Poli Iași, în deschiderea etapei a 17-a


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii