Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. FC Hermannstadt - Farul Constanța Hagi - „Trebuie să marcăm și să obținem victoria“ (VIDEO)

ro

14 Jul, 2023 13:56 2943 Marime text
 
  • În sezonul trecut al Superligii, „marinarii“ nu au învins formația sibiană, nereușind nici să marcheze în cele două partide din sezonul regular.

Farul Constanța, campioana României, susține sâmbătă, 15 iulie, primul meci din noul campionat, întâlnind în deplasare FC Hermannstadt.

Partida se joacă de la ora 18.30.

În sezonul trecut, „marinarii“ nu au învins formația sibiană, nereușind nici să marcheze în cele două partide din sezonul regular.

Având în vedere că, marți, 18 iulie, Farul susține returul cu Sheriff Tiraspol, din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, pentru meciul cu FC Hermannstadt nu fac parte din lot, rămânând la Constanța, opt dintre jucătorii care au evoluat, miercuri, în prima partidă contra campioanei Moldovei.

Începem un nou campionat, obiectivul numărul 1, ca și în sezonul trecut, este să încercăm să devenim cei mai buni. Întâi trebuie să intrăm în play-off, iar apoi, în funcție de cum vom merge lucrurile, ne fixăm al doilea obiectiv. Anul trecut, nu am reușit să marcăm în niciunul dintre cele două meciuri cu FC Hermannstadt (n.r. în sezonul regulat: 0-0 la Ovidiu, 0-4 în deplasare). E un meci foarte greu, am și pierdut clar la ei, au jucat mult mai bine ca noi. Acum trebuie să pregătim lucrurile foarte bine, să marcăm și să ne întoarcem la Constanța cu cele trei puncte. Acasă am lăsat opt jucători, cei care aveau nevoie mai mare de odihnă față de ceilalți. Artean, Larie și Rivaldinho vin cu noi, alături de ceilalți băieți cărora trebuie să le dăm și lor minute, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.     


Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!

Partida a fost prefațată din partea Farului și de mijlocașul Ionuț Vână, și de portarul Alexandru Buzbuchi, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

Se anunță un meci dificil, ca toate celelalte. Încep partidele cu miză. Trebuie să fim pregătiți, indiferent cu ce lot vom aborda confruntarea. Mister a făcut două echipe, ceilalți băieți merită câteva zile de odihnă, pentru că au depus un efort considerabil în partida cu Sheriff. Noi, ceilalți, trebuie să ne facem treaba pentru meciul de la Sibiu. Victoria cu echipa din Moldova ne-a dat moral, puteam câștiga și mai clar. Sperăm să marcăm și la retur, a declarat Ionuț Vînă.  

 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Da, sunt pregătit să-l înlocuiesc cu brio pe Marian Aioani. Întotdeauna îmi aștept șansa. Îmi doresc să joc, iar când Mister crede de cuviință că pot ajuta echipa, sunt aici să-mi fac datoria. Încerc să mă pregătesc cât pot de bine la antrenamente, să fiu 100% zi de zi. Acesta e jobul portarului, nu putem juca amândoi. Merg înainte, iar când voi evolua, voi da ce am mai bun. Având mai multe jocuri, mă ajută și pe mine. Trebuie să ne batem la trofee. FC Hermannstadt e o echipă foarte bună, anul trecut nu am reușit să o învingem, dar sperăm ca acum să fim mai curajoși și să ne întoarcem cu victoria, a menționat și Alexandru Buzbuchi.    


Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Programul etapei 1

Vineri, 14 iulie

Ora 18.30: Oțelul Galați - UTA Arad
Ora 21.30: FC Rapid 1923 - Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 15 iulie

Ora 18.30: FC Hermannstadt - Farul Constanța
Ora 21.30: CFR 1907 Cluj - Politehnica Iași

Duminică, 16 iulie

Ora 18.30: Petrolul Ploiești - Universitatea Cluj
Ora 21.30: FC U Craiova 1948 - FCSB

Luni, 17 iulie

Ora 18.30: FC Voluntari - FC Botoșani
Ora 21.30: Dinamo - Universitatea Craiova.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Vineri, începe Superliga, ediția 2023/2024. În prima etapă, Cristiano Bergodi își înfruntă fosta echipă, în Rapid - Sepsi OSK

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii