Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Universitatea Cluj Hagi - „Meci foarte dificil. Trebuie să avem putere și personalitate“ (VIDEO)

ro

20 Oct, 2023 12:53 1596 Marime text
  • Campioana României, Farul Constanța, are trei victorii la rând în campionat.
 
Etapa a 13-a a Superligii îi aduce campioanei României, Farul Constanța, un meci pe teren propriu cu Universitatea Cluj, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 21.45.
 
În clasament, „marinarii“ sunt pe loc de play-off, cinci, cu 18 puncte, dar și cu un meci în minus, iar în etapa trecută au învins în deplasare Oțelul Galați, ajungând la trei victorii la rând. Și Universitatea Cluj străbate o perioadă favorabilă, fiind neînvinsă în ultimele patru etape (două victorii și două egaluri, una dintre remize fiind pe terenul liderului FCSB, cu un joc foarte bun).

Vezi oferta Superbet pentru duelul cu U Cluj!

„Vrem să continuăm tot ce am făcut bine în ultima perioadă. Întâlnim o echipă în formă, cu jucători foarte talentați și cu un antrenor experimentat, care și data trecută când a venit la formație a făcut-o să meargă foarte bine. De când e el, le-a dat jucătorilor acea plăcere de a juca fotbal. U cluj joacă bine, îi place mingea. Sunt conștient că ne așteaptă o partidă foarte dificilă, dar ne dorim victoria, cu atât mai mult cu cât evoluăm acasă. Trebuie să fim noi, să avem puterea și personalitatea de a încerca să dictăm rirmul și intensitatea jocului, să atacăm bine și să marcăm. Avem nevoie de puncte, în lupta noastră de a intra în play-off“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   

Echipa de pe litoral nu se poate baza la această confruntare pe mijlocașii Dragoș Nedelcu și Ionuț Vînă, ambii accidentați.  

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Partida fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Andrei Artean și Tudor Băluță.


 

Vom avea un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună a campionatului, care, de la venirea domnului Sabău, joacă un fotbal foarte bun. Ca și noi, U Cluj a avut la începutul campionatului o fluctuație de formă, dar acum lucrurile s-au reglat. Am legat trei victorii, ceea ce ne face să ne simțim mai bine. Sunt încrezător, jucăm acasă, unde practicăm un fotbal foarte bun, a menționat Andrei Artean.

Ne confruntăm cu o echipă cu jucători experimentați, cu multe meciuri atât în România, cât și afară. Dar primordial e să ne focuăm pe jocul nostrum și pe ce avem noi de făcut. Sperăm ca mâine să fim noi cei care vom lua cele trei puncte, a subliniat Tudor Băluță. 

   
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Program etapa a 13-a

Vineri, 20 octombrie

Ora 21.00: UTA – Rapid București

Sâmbătă, 21 octombrie

Ora 17.00: FC Hermannstadt – Dinamo
Ora 21.45: Farul Constanța – Universitatea Cluj

Duminică, 22 octombrie

Ora 15.30: Poli Iași – FCU 1948 Craiova
Ora 18.00: Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești
Ora 21.00: FCSB – FC Voluntari

Luni, 23 octombrie

Ora 18.00: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Botoșani
Ora 21.00: CFR Cluj – Oțelul Galați
 
Clasament: 1. FCSB – 29p, 2. CFR Cluj - 26p, 3. Rapid - 22p, 4. Universitatea Craiova - 22p, 5. Farul Constanța – 18p (11m), 6. FC Hermannstadt - 16p, 7. Petrolul Ploiești - 16p, 8. U Cluj - 15p, 9. Oțelul Galați - 14p, 10. Poli Iași - 14p, 11. FCU 1948 Craiova - 13p, 12. Sepsi Sf. Gheorghe - 12p, 13. FC Voluntari - 12p, 14. UTA - 10p (11m), 15. Dinamo București - 9p, 16. FC Botoșani - 6p.

Joi, 19 octombrie, de la ora 20.00, s-a jucat meciul Politehnica Iaşi – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0, restanță din etapa a șaptea.  

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Superliga 2023/2024
Meciul UTA - Rapid București deschide etapa a 13-a, vineri, 20 octombrie 2023

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii