Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024 Farul Constanța are derby cu Universitatea Craiova, duminică, 27 august. „Asigur suporterii că vom da totul pe teren ca să luăm cele trei puncte”

ro

26 Aug, 2023 17:00 1485 Marime text
Foto: Facebook Farul Constanța

Farul Constanța, campioana României o întâlnește pe Universitatea Craiova, pe teren propriu, la Ovidiu, în etapa a șaptea din Superligă, de la ora 21:30.
 
Elevii antrenați de Gheorghe Hagi vin cu moral bun după ce au învins-o pe HJK Helsinki cu 2-1 în prima manșă a play-off-ului Conference League și acum caută să pună capăt seriei de trei eșecuri la rând în Superligă.
 
Campionii au început sezonul cu o victorie împotriva lui Hermannstadt (1-0) la Sibiu, urmat de un succes cu 4-1 în fața lui FC Voluntari, la Ovidiu. De atunci, „marinarii” au pierdut cu acasă cu Poli Iași (1-3), în deplasare cu Petrolul Ploiești (2-3) și în deplasare cu Rapid (1-3).
 
De partea cealaltă, Universitatea Craiova este în mare formă de la venirea lui Laurențiu Reghecampf. După remiza de pe terenul CFR-ului (1-1), oltenii au câștigat cu Hermannstadt (1-0), cu Poli Iași (4-1) și cu UTA Arad (3-0).
 
Farul Constanța se află în acest moment în zona de play-out, pe locul 10, cu șase puncte, iar Universitatea Craiova (care are un meci în plus disputat) este pe locul 2 cu 14 puncte.
 
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

 
Managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi a prefațat duelul în cadrul conferinței de presă.


 
„Este un meci acasă cu un adeversar care a început foarte bine campionatul, care a arătat foarte bine în acest an. Noi în campionat nu suntem pe drumul cel bun. Este un program încărcat și greu. Sunt trei meciuri într-o săptămână foarte importante pentru noi. Sperăm să arătăm ca anul trecut și să câștigăm toate cele trei meciuri, pentru că avem nevoie de rezultate. Publicul este cu noi, ne sprijină foarte mult și cred că va fi și cu Craiova”, a declarat Gheorghe Hagi.
 
El a mai menționat că toți jucătorii sunt apți de joc, cu excepția lui Benchaib, care s-a operat și va lipsi între o lună și două luni.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

 
La conferință au fost prezenți și mijlocașii Ionuț Vînă și Dina Grameni, care au analizat la rândul lor meciul cu Universitatea Craiova.
„Nu este un meci special, ci un meci ca oricare altul. Trebuie să încercăm să câștigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Eu cred că ne-am concentrat în perioada asta foarte mult pe Conference League și am lăsat campionatul deoparte.  Au fost meciuri spectaculoase între Farul și Craiova. Ei sunt într-o formă bună. Au foarte multe goluri date și puține primite, ceea ce e un atu pentru ei. Ne așteptăm, ca de fiecare dată, suporterii să ne susțină”, a spus Ionuț Vînă.
 
„Noi sperăm să luăm cele trei puncte. Eu sunt convins că putem să facem asta, chiar dacă ei sunt neînvinși în acest start de campionat. Noi nu am început cum ne doream campionatul, dar zic că în Europa am avut un parcurs destul de bun. Sperăm ca mâine să începem să câștigăm și în campionat și să dau iar gol împotriva lor, la fel cum a fost în ultimul meci de pe teren propriu. Asigur suporterii că vom da totul pe teren ca să luăm cele trei puncte”, a declarat Dina Grameni.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 
Program etapa a 7-a
 
Vineri, 25 august
Oțelul Galați – FC Voluntari 2-2
U Craiova 1948 – Rapid 3-5
 
Sâmbătă, 26 august
Ora 19:00 CFR Cluj – FC Botoșani
Ora 21:45 Dinamo – Petrolul Ploiești
 
Duminică, 27 august 2023
Ora 13:00 Poli Iași – Sepși (amânat)
Ora 21:30 Farul – Universitatea Craiova
 
Luni, 28 august 2023
Ora 18:30 Hermannstadt – Universitatea Cluj
Ora 21:30 UTA Arad – FCSB
 
Clasament: 1.FCSB – 15p, 2. Universitatea Craiova – 14p, 3. Rapid București – 11p, 4. Petrolul Ploiești – 11p, 5. CFR Cluj – 10p, 6. FC Voluntari – 10p, 7. Sepși – 9p, 8. FC Hermannstadt – 7p, 9. Dinamo București – 7p, 10. Farul Constanța – 6p, 11. Oțelul Galați – 6p, 12. U Cluj – 6p, 13. U Craiova 1948 – 6p, 14. UTA Arad – 4p, 15. FC Botoșani – 3p, 16. Poli iași – 3p.
 
Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!
 
Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii