Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua vine la Mamaia, Farul vrea un amical

ro

07 Oct, 2003 00:00 730 Marime text
Conducerea executiva a divizionarei A de fotbal FC Farul Constanta incearca astazi sa-l convinga pe antrenorul principal al Stelei, Victor Piturca, sa accepte disputarea unui meci amical in aceasta saptamana. Profitand de intreruperea campionatului pentru ca nationala de fotbal a Romaniei sa sustina meciul amical cu Japonia, formatia militara se va pregati, timp de cateva zile, pe litoralul Marii Negre. Ea se va caza azi in Mamaia, la hotelul "Rex", urmand a se intoarce in capitala sambata. Farul intentioneaza sa sustina in aceasta saptamana un meci amical, si venirea Stelei ar pica tocmai bine. Conducerea clubului farist este dispusa sa puna la dispozitia reprezentantei Romaniei in Cupa UEFA terenul mare de antrenament, pentru o mai buna pregatire a meciului de saptamana viitoare, cu Southampton.

Senin, al doilea exclus din lot

Amenintarile conducerii administrative a Farului ca se va taia in carne vie asupra lotului de jucatori daca echipa nu se va redresa prind contur tot mai mult. Dupa ce, saptamana trecuta, portarului Raul Unchias i s-a recomandat sa-si caute din iarna alta echipa, o alta masura s-a luat si asupra lui Adrian Senin. Titular in ultimele partide, Senin a fost exclus din lot la meciul cu Dinamo Bucuresti. El va reintra in vederile antrenorului Ion Marin abia atunci cand se va pregati corespunzator. Se pare ca Senin este unul dintre jucatorii pe care conducerea clubului i-a penalizat pentru ca frecventeaza pana seara tarziu discotecile si cluburile de noapte. Alte penalitati asupra jucatorilor se vor lua imediat cum patronul Gheorghe Bosanceanu se va intoarce in tara, cel mai probabil saptamana viitoare. Tot atunci, Consiliul Director se va intruni pentru a discuta despre criza prin care trece clubul.

Turcii il vad pe Radu Oprea

Ieri, fotbalistii constanteni au avut liber, dar de azi ei isi vor relua pregatirile, avand programate doua antrenamente. Cu probleme medicale dupa meciul cu Dinamo, Baltoi, Pascovici, Schiopu si Barbu ar putea lipsi la sedintele de pregatire de azi. Un alt absent va fi si Radu Oprea, convocat la lotul national de tineret, care, la finele acestei saptamani, participa la Ploiesti la un turneu amical alaturi de Petrolul, Rapid, Besiktas si Bursaspor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii