Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul a câştigat matematic Liga a 4-a (galerie foto)

ro

13 May, 2017 17:15 4026 Marime text
Echipa infiintata de fani ai FC Farul, SSC Farul, a castigat astazi matematic Liga a 4-a, cu patru etape inaintea incheierii campionatului. Lider detasat al clasamentului, SSC Farul a castigat cu 5-0 meciul de pe teren propriu cu CS Eforie si a profitat de egalul, 2-2, inregistrat de vicelidera Viitorul Fantanele in deplasare cu Gloria Albesti. Intre primele doua clasate e o diferenta de 14 puncte, care nu mai poate fi recuperata de Fantanele in etapele ramase. În urma câştigării Ligii a 4-a, SSC Farul va participa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. 

Golurile meciului cu SC Eforie au fost marcate de Zaharia (31, 34, 51), Nițescu (75) si Vasile Şicu (85). SSC Farul (antrenori, Ion Barbu si Gică Mina; director tehnic, Viorel Farcaş) a inceput meciul cu: Neagu, Ţăranu, Pătraşcu, Bumbac, Nițescu, Suciu, Florea, Măgureanu, Şicu, Zaharia, Grigoraş. 
Au mai jucat Abibula, Răvoiu, Meleandră si Dimofte.

CS Eforie (antrenor, Adrian Slave) a folisit 11-le de start: Mociu, Troacă, Comănaşi, Bugu, Dumitra, Bândar, Gheorghe, Potoşcă, Bolat, Buciumeață, Ciocănel. Au mai fost folositi Poşircă, Medjitov si Răducanu. In minutul 84, Bugu a primit cartonasul rosu, un urma a doua cartonase galbene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii