Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportul constănțean, din nou în doliu! „A fost un profesionist desăvârșit, un om apreciat și respectat de întreaga comunitate“

ro

18 Apr, 2023 21:46 7183 Marime text
 
Sportul constănțean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viață Ion Sariu, un mare om de sport de pe litoral, fost administrator al Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei“ din Medgidia.
 
Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii „Sfinții Petru și Pavel“, miercuri, 19 aprilie, după ora 11.30.   
 
Slujba de înmormântare va avea loc joi, 20 aprilie, la ora 12.00, la Biserica „Sf. Petru si Pavel“.
 

Trist, foarte trist! De necrezut! Cuvintele nu pot exprima ceea ce simt acum... PRIETENUL nostru, NELU SARIU, nu mai este... Fost Director al COMPLEXULUI SPORTIV „I. Ilisei“ Medgidia, perioada 1975 - 2005, un profesionist desăvârșit, un OM apreciat și respectat de întreaga comunitate și nu numai...
 
Întreaga sa activitate a fost pusă în slujba sportului și a iubitorilor de sport, a asigurat mereu condiții foarte bune de pregătire și competiții tuturor sportivilor medgidieni și nu numai, rezultatele obținute de aceștia au făcut ca Medgidia să fie cunoscută și prin aceste rezultate, atât pe plan național cât și internațional!
 
Având în vedere baza sportivă din acea perioadă, foarte multe Federații de specialitate au solicitat organizarea unor competiții naționale sau internaționale la Medgidia, iar aprecierile au fost unanime!
 
Niciodată NELU SARIU nu spunea „Nu pot“, ci „Rezolvăm imediat“! Un OM de mare VALOARE, un PRIETEN adevărat! Grea pierdere! Sunt multe de spus despre OMUL NELU SARIU... Acum este foarte greu să mai pot spune ceva... Dumnezeu să te odihnească în pace, PRIETEN drag! Condoleanțe familiei greu incercate!, este mesajul lui Valentin Petricală, fost handbalist, dar şi jucător de fotbal, personalitate a sportului, profesor și cel care a avut cel mai lung mandat, 21 de ani (1991 - 2012), la conducerea CSS Medgidia, ca director.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii