Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la Trident Triathlon Team Constanța, clasări valoroase la întrecerile de la Tulcea și din Ungaria (GALERIE FOTO)

ro

12 Jul, 2023 10:33 1142 Marime text
 
Noi rezultate importante înregistrate în competițiile de triathlon de sportivii de la Trident Triathlon Team Constanța, care au participat la Delta Triathlon - Tulcea si Trikids Delta Triathlon, dar și la Cupa Europeană din Ungaria.

La Delta Triathlon, Sophie Alexandra Iofciu a ocupat locul întâi la categoria juniori, proba supersprint, Alexandru Dan Chesler a devenit vicecampion național la categoria 40-44 ani, în cadrul Campionatului Național pe distanța Standard, Costel Tasente  s-a clasat pe prima poziție la categoria 40-44 ani, proba supersprint (la primul concurs de triathlon), iar Andrei Pazu a fost al cincilea, cu un timp foarte bun la categoria juniori, proba supersprint.

La Trikids, micii triatloniști au terminat cursa cu zâmbetul pe buze: Vlad Enache - locul 4 la categoria 6-8 ani, la primul concurs de triathlon; Ayra Bechir - locul 6 la categoria 6-8 ani, la primul concurs de triatlon cu înotul în ape deschise; Andrei Tasente - categoria 9-10 ani, la primul concurs de triathlon; Isabela Bresit - locul 5 la categoria 11-12 ani, Teodora Tasente - locul 6 la categoria 11-12 ani, Cristian Sgură - locul 9, categoria 11-12 ani.

Felicitări, tuturor pentru efortul depus! Felicitări domnului antrenor Gabriel Constantinescu!, este mesajul Trident Triathlon Team.


În același timp, la Cupa Europeană de triatlon de la Tiszaujvaros (Ungaria), Amalia Singuran s-a calificat a 6-a după semifinale, iar în finală a ocupat poziția a 22-a, după o luptă strânsă.

Amalia Singuran, ACS Trident Constanța, la prima participare, locul 22. În primele 22 fiind doar 7 sportive născute 2007!, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Triathlon.

 
Sursa foto: Facebook (Delta Triathlon – Tulcea, Federația Română de Triatlon)

Citește și:


Trident Triathlon Team Constanța
Amalia Singuran și Sophie Iofciu, evoluții deosebite la Cupa Europeană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii