Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la Tomis Spartan Division Constanța, 17 medalii la Cupa Tomis 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

28 Jun, 2023 00:00 1707 Marime text
 
 
  • Datorită rezultatelor sale de până acum, luptătorul Andrei Toma a fost promovat la următoarea centură.   
 
Ediția 2023 a Cupei Tomis, întrecere de Jiu-Jitsu Brazilian găzduită de Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, le-a adus noi medalii sportivilor de la Tomis Spartan Division Constanța, pregătiți de Robert Cîmpean.
 
Bilanțul a fost de 17 medalii (nouă de aur, cinci de argint și trei de bronz), care au fost cucerite de 14 luptători. „Rezultate extraordinare la Cupa Tomis 2023! Suntem entuziasmați în urma performanțelor remarcabile ale sportivilor noștri. În imaginile din timpul luptelor, putem simți energia, pasiunea și determinarea lor de a-și depăși limitele. Suntem deosebit de mândri de fiecare sportiv, care a arătat o forță și un curaj incredibile pe tatami. 14 sportivi au adus in palmaresul clubului, dar si in organizatia ICON Romania, 9 medalii de aur, 5 de argint si 3 de bronz. Suntem motivați și determinați să continuăm să evoluăm si să ne depășim. Suntem o echipă unită și vom merge mai departe împreună. Oss!“, a fost mesajul lui Robert Cîmpean.
 
Rezultate
 
Au urcat pe podium: medalii de aur - Ana Tudor - white/gray-white -44 (10-11 ani), Sonia Vlad - white/gray-white -36 (8-9 ani), Eliza Păun - white/gray-white -36 (10-11 ani), Tudor Rujan - white/gray-white -21 (8-9 ani), Ștefan Movilă - white/gray-white -34 (8-9 ani), Andrei Tudor - white/gray-white -84 (14-15 ani), Florin Andrei - NO GI white -120 (master 2/36+), Andrei Toma - GI blue -62 (adulți) și NO GI blue -62 (adulți); medalii de argint - Iustin Ștefănoiu - white/gray-white -26 (6-7 ani), Alexandru Ștefănoiu - white/gray-white -46 (10-11 ani), Neofytos Kathitzioti - NO GI purple -69 (adulți), Andrei Toma - GI blue OPEN (adulți) și NO GI blue OPEN (adulți); medalii de bronz – Andrei Vârban - white/gray-white -20 (6-7 ani), Antonia Păun - white/gray-white -28 (8-9 ani) și Robert Cîmpean - GI purple -94 (adulți).
 
„Succesul nostru nu ar fi fost posibil fără sprijinul necondiționat al părinților. Le adresăm un imens mulțumesc pentru dedicarea și sacrificiile pe care le-au făcut pentru a-i susține pe sportivii noștri. Fie că ați fost acolo la fiecare antrenament, oferind încurajări și sfaturi, sau că ne-ați susținut moral în momentele dificile, sunteți o parte vitală a echipei noastre. Suntem profund recunoscători pentru implicarea voastră și pentru că sunteți alături de noi în fiecare pas al drumului nostru către succes“, a mai precizat Robert Cîmpean.
 
Centură albastră pentru Andrei Toma
 
Acesta a subliniat modul în care s-a pregătit Florin Andrei pentru acest concurs, dar și promovarea lui Andrei Toma la următoarea centură sau prezența alături de colegi a lui Sebastian Șapera. „Andrei Florin sau «Make», așa cum il știm noi, în vârstă de 42 de ani, a venit la noi in sală în urmă cu 6 luni, pentru a-și încuraja fiul, de asemenea elev al clubului nostru. Vreau să îl felicit pentru curajul și devotamentul de care a dat dovadă în pregătirea pentru această competiție, iar rezultatul a fost inevitabil, aur. De asemenea, Toma Andrei nu încetează să ne surprindă într-un mod plăcut la fiecare competiție. Datorită rezultatelor sale, de la început până în prezent, am decis să îl promovez la următoarea centură, cea albastră. Aș dori totuși să mai menționez un nume, Șapera Sebastian, care, din păcate, s-a accidentat cu puțin timp înaintea Cupei Tomis și nu a mai putut participa. Însă, chiar dacă nu a mai evoluat, el a fost alături de noi în sală“, a menționat Robert Cîmpean.
 
Următoarea competiție la care vor participa sportivii de la Tomis Spartan Division este ADCC Romania, care va avea loc pe 5 august, la București.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Tomis Spartan Division“. Credit foto: Artur Asan
 
Citește și:
 
Luptătorii de la Tomis Spartan Division Constanța, medaliați și la Cupa Danubius (GALERIE FOTO)
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii