Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CSM Constanța vor participa la mai multe competiții naționale și internaționale în această săptămână

ro

01 Jun, 2023 16:21 1067 Marime text
Sursa foto: Facebook CSM Constanța

În această săptămână sportivii legitimați la CSM Constanța sunt angrenați în competiții naționale și internaționale.
 
Rugbiștii și baschetbaliștii susțin meciuri importante în ligile interne, canotorii și înotătorii luptă pentru prezența pe podiumurile naționale, iar judoka și atleții se bat pentru medalii în turnee internaționale la București.
 
„Succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.
 
Redăm calendarul complet al întrecerilor la care participă sportivii legitimați la CSM Constanța în această săptămână:
 
Natație
„Înotătorii noștri luptă în weekend pentru medalii la Cupa României. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează, în perioada 2-4 iunie, întrecerile competiției pentru seniori, tineret și juniori, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. În fiecare zi, seriile încep la ora 9:00, iar finalele sunt programate începând cu ora 17:30. Sportivii coordonați de Răzvan Florea speră la cât mai multe prezențe în finalele Open, Tineret și Juniori”, spun cei de la CSM Constanța.
 
Baschet
Baschetbaliștii U17 CSM Constanța evoluează la Turneul Final al Campionatului Național, Grupa Valorică B (locurile 9-14), în perioada 31 mai - 4 iunie, la sala LPS Târgu Mureș. Ei joacă în Grupa a IV-a cu ABC Leii București, miercuri, 31 mai, de la ora 15:00, și cu CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, joi, 1 iunie, de la ora 16:00. În funcție de rezultate, vor continua jocurile de clasament, pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului.
 
Rugby juniori
Rugbiștii U18 CSM Constanța susțin ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei Naționale U18, în capitală, pe terenul liderului ACS Șoimii Dinamo București. Ei sunt la o victorie distanță de primul loc. Derby-ul etapei a XIV-a se joacă pe stadionul “Florea Dumitrache”, duminică, 4 iunie, de la ora 13:00.
 
Rugby seniori
După ce au câștigat meciul de debut în Liga Națională de Seniori, la Gura Humorului, rugbiștii CSM Constanța joacă din nou în deplasare. Echipa antrenată de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir evoluează pe terenul lui Rugby Club Bârlad. Meciul contează pentru etapa I – Grupa a 3-a și are loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Bârlad.
 
Canotaj
„Sportivii secției de canotaj CSM Constanța participă în weekend la Campionatele Naționale de Seniori și Tineret. Pe 3 și 4 iunie, la Snagov, echipajele clubului nostru vor lua startul în 6 probe, la simplu vâsle, fete și băieți, 2 rame (fără cârmaci), 4 rame (cu cârmaci) și 8+1 masculin. Canotorii sunt antrenați de Marian Grijuc și Gabriel Vodă”, menționează CSM Constanța.
 
Atletism
Atleții CSM Constanța iau startul la Campionatele Internaționale ale României, în 3-4 Iunie, pe stadionul Iolanda Balaș Soter din București. Participă: Ioana Colibășanu la triplusalt și lungime (antrenor Elena Colibășanu), Alexia Dospin la triplusalt, Ioana Manoliu la triplusalt și lungime (antrenor Carmen Botea), Marian Valentin Tănase la 100m și 200m (antrenor Alexandru Terpezan), Dragoș Silvestru, Alexandru Toader la 110mg, Andrei Sterea la 400m, David Ciolpan la lungime, Cristian Valentin Radu și Marian Petre la triplusalt (antrenor Alin Larion).
 
Judo
Sportivii secției de judo CSM Constanța luptă în weekend la Turneul Internațional de la București. În 3 și 4 iunie, vor fi pe tatami următorii judoka: Alexandru Tănase 73kg, Cristian Andrei Ene 81kg, Dennis Stoica 100kg, Ana Maria Crețu 70kg - la U21, Victor Sandu 81kg și Daria Kraus 57kg - la U18. Antrenori sunt Radu Florin Luca și Gheorghe Lozovanu.
 
Citește și:
Zece atleți de la CSM Constanța vor participa la Campionatele Internaționale ale României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii