Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:18 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CS Medgidia au urcat de zece ori pe podium la Campionatul Național de kickboxing (GALERIE FOTO)

ro

02 Dec, 2021 00:00 1432 Marime text
 
  • Luptătorii de la CS Medgidia au cucerit trei medalii de aur, patru de argint și trei de bronz.
 
Campionatul Național de kickboxing a reunit, la Tg. Jiu, 250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară. Printre cei care au concurat s-au numărat și reprezentanți ai CS Medgidia, care au obținut rezultate frumoase.
 
Aceștia au urcat de zece ori pe podium, obținând trei medalii de aur, patru de argint și trei de bronz. Medaliații au fost: Andrei Robert Timofte, Marius Ionuț Bucur, Larisa Gabriela Ion - locul 1, Bogdan Bucur, Cătălina Dumitrescu, Andreea Prigoreanu, Iulian Carchea - locul 2, Ibazer Curt Omer, Maria - Alexandra Ciuraru și Sebastian Bolocan - locul 3. „Medgidia strălucește în competițiile naționale!“, este apreciată performanța luptătorilor pe pagina de Facebook a clubului.    
 
În vară, micii luptători de la CS Medgidia au obținut rezultate frumoase și la Campionatul Național de Kempo K1, care s-a desfășurat la București. Sportivii clubului din județul Constanța, pregătiți de Ionel Crînguș, au obținut trei medalii de aur, două de argint și două de bronz. „13 sportivi au participat de la CS Medgidia, 7 dintre ei obținând medalii, iar 6 luptători locuri apropiate de podium, respectiv 4 și 5. Este o performanță mare, pe care au reușit să și-o treacă în cont copiii antrenați de Ionel Crînguș și merită toată admirația noastră. Felicitări campionilor noștri, care au demonstrat încă o dată, că numai prin multă muncă şi perseverenţă poţi avea rezultate deosebite“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Au urcat atunci pe podium: Aylin Iusein (categ. -35 kg), Eric Crînguș (categ. -65 kg), Rareș Ispas (categ. -80 kg) - medalii de aur; Ștefan Ivaniciuc (categ. -40 kg), Andreea Crișan (categ. -70 kg) - medalii de argint; Mara Crucianu (categ. -45 kg), Ayan Ismail (categ. -40 kg) - medalii de bronz. Pe locul patru s-au clasat Andrei Stoian (categ. -65 kg) și Robert Ciucuraș (categ. -45 kg), în timp ce Raul Ciucuraș (categ. -40 kg), Patrick Crînguș (categ. -35 kg), Darius Clinciu (categ. -30 kg) și Aisun Memedali (categ. -60 kg) au ocupat poziția a cincea.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Micii luptători de la CS Medgidia, șapte medalii la Campionatul Național de Kempo K1

Ti-a placut articolul?

Comentarii