Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:37 22 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivele Voiculescu. Două surori şi o verişoară Trei luptătoare de la Poseidon Limanu 2 Mai vor concura la Campionatul European

ro

21 May, 2021 00:00 3028 Marime text
  • Diana, Delia şi Alexandra Voiculescu sunt antrenate la club de Cornelius Dorian Trucmel și de Alina Ivan.CS Poseidon Limanu 2 Mai va avea trei reprezentante la Campionatul European Under-15 şi la cel de cadeţi la lupte, ambele întreceri urmând a se desfăşura în Bulgaria.

La întrecerea continentală U-15, care va fi găzduită de Sofia, între 27 şi 30 mai, va participa Diana Voiculescu, iar la competiţia rezervată cadeţilor, care se va desfăşura în intervalul 14 - 20 iunie, la Samokov, vor concura Delia Voiculescu şi Alexandra Voiculescu. Cele trei sunt rude, Diana şi Delia - surori, iar Alexandra - verişoară cu ele. În lumina rezultatelor deosebite din ultima perioadă şi a pregătirii bune pe care o au, cele trei luptătoare sunt creditate cu şanse la performanţe deosebite şi la Euro. Diana, Delia şi Alexandra sunt antrenate la club de Cornelius Dorian Trucmel și de Alina Ivan. La Campionatul Naţional Under-15, Diana a ocupat locul întâi, iar la turneul internaţional de cadeţi Delia şi Alexandra au obţinut şi ele aurul, la capătul unor evoluţii foarte bune, ambele terminând fiecare meci prin superioritate tehnică.Senzaţii unice la intonarea imnului

La turneul internaţional de cadeţi, organizat în fiecare an de Federaţia Română de Lupte, România s-a clasat pe locul întâi între naţiuni la lupte feminine. „În calitate de Preşedinte al Asociației Județene de Lupte Constanța, vă mulţumesc pentru lupta voastră zilnică, mai ales celor care vă sacrificați timpul şi tinerețea, stând la lotul național, dar rezultatele sunt pe măsură, iar senzațiile unice la intonarea imnului compensează toată munca voastră. Vă mulțumesc şi împreună vom scrie istoria luptelor. Viața este o luptă, deci... luptă! Numai împreună vom reuşi”, a fost mesajul lui Vasile Vicol, preşedintele AJL Constanţa adresat tuturor luptătorilor constănţeni.


În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini cu cele trei tinere luptătoare. Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Poseidon)PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citeşte şi:

Luptătorii de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, pe podium la „Cupa Primăverii“, desfăşurată la Medgidia
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii