Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportiva din Lumina - judeţul Constanţa Amalia Niţă este campioană europeană la box feminin!

ro

11 Jul, 2021 16:40 6913 Marime text
  • În finala întrecerii de la Tbilisi, sportiva legitimată la CSM Danubiu Tulcea a dispus categoric de Karolina Kuhn, din Polonia.

Campionat European de juniori la box feminin de vis reuşit de sportiva Amalia Niţă, din comuna constănţeană Lumina, care, astăzi, a cucerit medalia de aur la categoria 63 kg, devenind campioană a Europei!

În finală, Amalia, care e legitimată la CSM Danubiu Tulcea, a dispus categoric de Karolina Kuhn, din Polonia, lăsând o impresie deosebită, ca de altfel în toate meciurile susţinute de constănţeancă la întrecerea continentală găzduită de capitala Georgiei, Tbilisi.
 

Categoria 63 de kg feminin are de acum o nouă regină, o sportivă care a dominat cu autoritate marea finală. Este vorba de Amalia Niță, impresionanta noastră campioană, care i-a uimit și pe specialiștii Europeanului, prin viteza de reacția, bagajul consistent din punct de vedere tehnico-tactic, forma fizică și atitudinea de mare campioană. Finala ei cu Kuhn Karolina a fost fără istoric, controlată cu autoritate de Amalia, dovadă și lacrimile de neputință ale sportivei poloneze după ultimul gong, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Box.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sura foto: Facebook (Federaţia Română de Box)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 11 Jul, 2021 18:30 Felicitări !!!! Bravo !