Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitare aprobată Toate echipele clubului de pe litoral vor participa în competiții sub denumirea Farul Constanța (video)

ro

15 Jul, 2021 12:33 10017 Marime text
 
  • Hotărâri ale Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal.  

Întrunit în formula Răzvan Burleanu (președintele Federației Române de Fotbal), Gino Iorgulescu (prim-vicepreședinte FRF) și Octavian Goga (vicepreședinte FRF), Comitetul de Urgență al FRF a luat patru decizii, una dintre ele privind Farul Constanța.

Astfel, forul fotbalistic a aprobat solicitarea FCV Farul Constanța SA ca toate echipele clubului să participe în competiții sub denumirea Farul Constanța.

Altfel, înaintea sezonului 2021/2022 al Ligii 1, formația constănțeană a efectuat și clasica ședință foto, la care au participat, cu excepția jucătorilor convocați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, toți ceilalți componenți ai lotului. Alături de aceștia, întreg staff-ul tehnic și medical al Farului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii