Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silvia Horeangă a câştigat un fular la tombola organizată de SSC Farul (galerie foto)

ro

01 Apr, 2017 16:28 3681 Marime text
Silvia Horeangă, o tânără prezentă în tribună la meciul de fotbal SSC Farul - Ştiinţa Poarta Albă, de astăzi, a câştigat un fular cu însemnele echipei constănţene la tombola organizată de formaţia fanilor.
 
Andrei Telişcă a intrat în posesia unui fanion, în vreme ce persoana care a câştigat mingea cu autografele jucătorilor gazdă (bilet nr. 243) nu s-a prezentat să-şi ridice premiul, dar este așteptată pentru a-l primi la magazinul sponsorului tehnic al echipei, la etajul 1 din sediul administrativ al stadionului Farul (str. Primăverii nr. 2).
 
Extragerea numerelor câştigătoare a fost efectuată de Dimi Carabaş, fiul fostului fotbalist Stelian Carabaş, puştiul dând şi lovitura de start a meciului.

SSC Farul a precizat că la manșa de la Constanța a barajului pentru promovarea în Liga a a 3-a se va desfășura o tombolă specială, la care vor participa biletele necâștigătoare de la tombolele organizate la meciurile de acasă. Astfel că biletele trebuie păstrate, iar pe ele vor fi trecute numele, prenumele și codul numeric personal și vor fi introduse în urma de la tombola de la baraj.   
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii