Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrimă Medalii pentru CS Farul Constanţa şi CSS1 Constanţa la Naţionalele de speranţe (galerie foto)

ro

21 Nov, 2018 00:00 3569 Marime text
CS Farul Constanţa şi CSS1 Constanţa au urcat pe podium şi la Campionatul Naţional de scrimă rezervat speranţelor, care s-a disputat la Bucureşti. Cele două cluburi au cucerit câte o medalie de bronz, CS Farul (antrenoare, Mihaela Ion) în proba pe echipe la spadă masculin, prin Horia Nistor, Andrei Papp, Dimu Purcărea şi Matheo Buzbuchi, iar CSS1 (profesori, Ion Niţulescu şi Monica Marinescu) la individual feminin, prin Anja Bleandă, care a învins-o pe Theodora Ion, de la CS Farul, pentru intrare în primele patru.
 
La fiecare categorie au fost peste 60 de concurenţi. CSS1 a fost foarte aproape de încă o medalie, la echipe feminine, secţiune pe care Anja Bleandă, Ada Niculai, Daria Olteanu şi Maria Stan au încheiat-o pe locul patru, după ce, la un moment dat, se afla pe poziţia secundă. La individual, Ada Niculai s-a clasat pe poziţia a şaptea. Pe echipe, fetele de la CS Farul (Theodora Ion, Elena Nurciu şi Ştefania Iordachi) le-au urmat în clasament, pe locul cinci, pe scrimerele de la CSS1.
 
Alte clasări ale sportivilor de la CS Farul, la individual: la feminin - Theodora Ion - locul 8, Ştefania Iordachi - 25, Elena Nurciu - 43, Mara Ismăileanu - 46, Ann Caramanian - 49, Marina Ion - 56; la masculin - Andrei Papp - 5, Horia Nistor - 8, Dimu Purcărea - 30, Matheo Buzbuchi - 40, Teodor Gogu - 51, David Sahaghian - 58. 
 
Sursa foto: Facebook
 
     
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii