Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, opriţi la Naţională după mai multe verificări

ro

14 Aug, 2014 00:00 2040 Marime text
Clubul de rugby Tomitanii Constanţa a avut şase jucători convocaţi la prima acţiune de selecţie pentru formarea lotului naţional al categoriei de vârstă 1998 (sub 17 ani). Este vorba de Cristian Ştefan, Robert Băbănău, Teodor Andrei, Bogdan Necoară, Valeriu Mechenici şi Cosmin Neagu (antrenori, Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca).

Tomitanii au făcut parte dintre cei 100 de tineri rugbyşti, care, timp de o săptămână, au participat la un stagiu centralizat la Câmpia Turzii, unde au dat o serie de teste (fizice, tehnice, tactice), iar la final, au susţinut un meci. La următoarea acţiune de selecţie, care va avea loc între 1 şi 8 septembrie, la Snagov, vor participa 35 de tineri rugbyşti dintre cei 100, iar între cei opriţi, care vor fi convocaţi din nou, se numără şi cei şase reprezentanţi ai clubului Tomitanii.

„Ne bucură că jucătorii pe care îi trimitem la selecţii naţionale sunt chemaţi toţi apoi la următoarele acţiuni. Aşa s-a întâmplat la categoria de vârstă 1997 (cu opt rugbyşti rămaşi din opt) şi aşa e şi la 1998, cu şase din şase. Se vede clar că sportivii noştri au stofă şi că fac faţă la orice nivel al loturilor reprezentative. Clubul Tomitanii produce jucători pentru viitorul rugby-ului românesc“, a declarat antrenorul Cristian Cojocaru.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii