Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare dublă pentru cunoscuta antrenoare De Ziua Îndrăgostiţilor, Hacic Garabet i-a făcut un cadou special soţiei sale

ro

14 Feb, 2014 00:00 2952 Marime text
Bucurie dublă, astăzi, pentru Clemenţa Garabet, cunoscuta antrenoare de gimnastică de la CS Farul Constanţa. Sărbătoarea de Valentine’s Day coincide cu ziua sa de naştere, iar soţul antrenoarei, fostul preşedinte al FC Farul Hacic Garabet, i-a făcut mereu surprize şi cadouri speciale în această zi specială de 14 februarie. „Hacic glumeşte că datorită mie s-a introdus în România Valentine’s Day. Cel mai frumos dar pe care mi l-a făcut până acum cu acest prilej a fost un elefant cu doi pui, din aur, spunându-mi că sunt eu, puternica familiei, cu cele două fetiţe ale noastre. Plus buchetele de flori de rigoare”, a spus Clemenţa Garabet. De curând, Hacic Garabet a fost în SUA, la fata cea mică a cuplului, Adelina Bianca, cea care i-a trimis mamei de ziua sa un cadou tot din aur, care simbolizează familia.

Şi soţul i-a dat deja Clemenţei darul, un accesoriu care se pune la brăţară, pomul vieţii. „Pe Hacic îl aştept acasă mâine seară (n.r. diseară), de la Câmpina, iar mâine (n.r. astăzi) voi sărbători prin muncă, la sala de antrenament”, a mai spus antrenoarea. Soţii Garabet au două fete, Raluca Diana (36 de ani) şi Adelina Bianca (26 de ani). Prima este directorul unei grădiniţe private din Constanţa (afacere de familie), iar mezina se află de mai mulţi ani în SUA, la New Jersey, unde a terminat Facultatea de Avocatură - Criminalistică (actualmente urmând un masterat în Criminalistică). În paralel, a preluat un business („Mad Science”, un fel de after-school), brandul fiind cumpărat din Canada. Fost oficial al mai multor cluburi de fotbal din România, al clubului de rugby Farul şi al Federaţiei Române de Rugby şi fost administrator la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, Hacic Garabet activează acum la o bază de fotbal de la Câmpina. Raluca Diana este căsătorită (se numeşte Simion după soţ) şi are doi copii, Eduard Alexandru (zece ani) şi Maria Melania (cinci ani), în vreme ce Adelina Bianca încă nu s-a măritat, dedicându-se întâi studiilor.
 
La anul, iese la pensie
 
Clemenţa Garabet activează de mulţi ani la CS Farul. Întâi a fost legitimată ca gimnastă, iar din anul 1978 este antrenoare. Are mai multe titluri de campioană naţională (specialitatea sa fiind paralelele) şi a fost inclusă în primul lot naţional convocat la Oneşti, atunci când s-a înfiinţat acest centru. „La anul, împlinesc 60 de ani şi ies la pensie. Am avut şi am multe fetiţe la loturile României. Din grupa cu care am pornit la drum, de 16-18, foarte puţine gimnaste, doar vreo două-trei, s-au lăsat pe parcurs, restul fiind convocate aproape toate la echipele naţionale. În acest moment, am şase fete, iar alte trei, la fel de frumoase şi de scumpe, Nicole Coman, Silvia Sfiringu şi Ioana Stănciulescu, născute în anii 2003 şi 2004, vor fi chemate la «lotul mic», aşa cum i se spune, la Bucureşti, la clubul Steaua, cel mai probabil în luna aprilie a acestui an. Totul este OK, şi-au dat acordul şi părinţii. Nicole este sora lui Kathleen Coman, care se află la lotul de la Oneşti. În plus, s-ar putea să-mi mai fie chemate la centrul naţional încă două fete, născute în 2002. Vreau să ies frumos la pensie”, a arătat Clemenţa Garabet.
 
Sursa foto 2 - Dan Mareş
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii