Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sampdoria Genova şi Galatasaray vor un fotbalist de la Viitorul

ro

20 Oct, 2012 02:58 2692 Marime text
iancu.jpgPrestaţiile foarte bune şi golurile înscrise în acest sezon de Liga 1 de Gabriel Iancu, de la nou-promovata FC Viitorul Constanţa, au atras atenţia multor cluburi de renume din Europa. Ultima care şi-a manifestat interesul pentru mijlocaşul de doar 18 ani, titular indiscutabil la echipa patronată de Gică Hagi, este formaţia italiană Sampdoria. Preţul lui Iancu ar fi de 700.000 de euro.

Altă echipă care îl vrea pe jucător este Galatasaray Istanbul, iar fotbalistul s-a antrenat o perioadă scurtă şi cu Ajax Amsterdam. Ultima ispravă a lui Iancu s-a petrecut joi seară, când a înscris golul prin care Viitorul a câştigat pe terenul campioanei României, CFR Cluj!

De la Dică a plecat scandalul Reghecampf - „Ciorbă"

Căpitanul echipei FC Viitorul, fostul stelist Nicolae Dică, este implicat indirect în scandalul Reghecampf - „Ciorbă". Dumitru Tudor, zis „Ciorbă", a fost prins de poliţişti în flagrant, în Bucureşti, în momentul în care primea 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Anamaria Prodan. Poliţiştii i-au înscenat un flagrant lui „Ciorbă", care este acuzat că i-a şantajat pe cei doi ca să nu dezvăluie informaţii compromiţătoare despre ei. Cele două părţi se află în conflict de mai mult timp, după ce Dumitru Tudor a acuzat-o pe Anamaria Prodan că i-a furat mai mulţi jucători pe care el îi impresaria, printre care şi Dică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii