Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:23 27 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă sunt alegeri la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa. Iată cine şi-a depus candidatura!

ro

14 Jul, 2018 00:00 958 Marime text
Sala mică a Casei de Cultură din Constanţa va găzdui sâmbătă, 14 iulie, de la ora 11.00, Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.
Pentru funcţia de şef al AJF Constanţa s-a înscris o singură persoană, preşedintele în exerciţiu, Lucian Cârjă, care conduce forul fotbalistic local din 2014. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi-au depus dosarele Florin Zisu (de la Sparta Techirghiol) - ca reprezentant al Ligii a 4-a, Constantin Stamate (Academia de Fotbal Gheorghe Hagi) şi Bogdan Chiriţă (Academia Farul Constanţa) - ambii, ca reprezentanţi ai sectorului de copii şi juniori.
 
Pentru funcţia de membri în Comitetul Executiv s-au înscris în cursă Nicolae Radu (Gloria Băneasa) - reprezentant Liga a 4-a, Adem Sali (AS Pelinu) - reprezentant Liga a 5-a, George Nache (Pescăruşul Gârliciu) - reprezentant Liga a 6-a şi Gelu Dimaca (Luceafărul 2013 Constanţa) - reprezentant copii şi juniori.
 
Comisia de validare a candidaturilor a validat în unanimitate cele opt dosare depuse. Delegaţii cluburilor şi ai asociaţiilor sportive participante la eveniment trebuie să fie prezenţi, cu delegaţie emisă de structura sportivă respectivă, la ora 10.30, pentru primirea de materiale şi efectuarea prezenţei.
 
Ordinea de zi este următoarea: 1. apelul participanţilor; 2. constituirea cvorumului; 3. cuvântul preşedintelui; 4. alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului-verbal; 5. alegerea comisiei de numărare şi validare a voturilor, compusă din trei membri; 6. alegerea preşedintelui AJF Constanţa pentru următorii patru ani; 7. alegerea membrilor Comitetului Executiv, pe secţiuni; 8. alegerea vicepreşedinţilor; 9. emiterea şi aprobarea hotărârilor Adunării Generale Extraordinare.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 14 Jul, 2018 08:14 Felicitari dle presedinte! La mai mare si succes in urmatorul mandat. Un sustinator din portugalia