Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, două noi meciuri amicale pentru Farul Constanța în cantonamentul montan

ro

02 Jul, 2022 00:00 1482 Marime text

 
  • În primele teste din această vară, miercuri, 29 iunie, „marinarii“ au învins cu 3-1 FC Brașov (Liga a 2-a) și au remizat, 0-0, cu CS Mioveni (Liga 1).
 
Farul Constanța dispută sâmbătă, 2 iulie, două noi meciuri de pregătire în cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov, contra echipelor Chindia Târgoviște (Liga 1) și FK Miercurea Ciuc (Liga a 2-a, locul 1 în Grupa A din turneul play-out al sezonului trecut).
 
Ca și precedentele două teste, și aceste partide vor fi găzduite de terenul „Campo Verde“ de la Ghimbav, de la ora 11.00 (cu Chindia), respectiv de la ora 18.00 (cu Csikszereda). Miercuri, 29 iunie, „marinarii“ au învins cu 3-1 FC Brașov (Liga a 2-a) și au remizat, 0-0, cu CS Mioveni (Liga 1).
 
În primul meci, pentru echipa de pe litoral au înscris noua achiziție David Kiki (19), Cojocaru (53) și Pitu (87), echipa brașoveană punctând prin Mihalcea (68). Pentru Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) au jucat: Buzbuchi (46 Mușat) - Mboko (68 Grosu), Bîrzu (68 Mladen), M. Popescu (68 Larie), Kiki (46 Grosu, 68 Borza) - Banu (68 Grameni), Artean (68 Nedelcu), Boboc (68 Doukoure) - Malama (68 Pitu), A. Petre (46 Cojocaru), R. Ion (68 Mazilu).
 
„Nou venitul David Kiki a deschis scorul în min.19 cu o execuție spectaculoasă, foarfecă de la aproximativ 6m, pentru ca tânărul atacant Ionuț Cojocaru (18 ani) să majoreze diferența în min. 54 la capătul unei acțiuni personale. La mijlocul reprizei secunde au punctat prin Mihalcea, min.68, însă scorul final a fost stabilit de Alexi Pitu în min.87, cu un șut din careul mic. Pentru formația noastră au evoluat în acest meci mulți dintre tinerii jucători din cadrul Academiei Hagi“, s-a arătat pe site-ul oficial al Farului.
 
În disputa cu CS Miovebi, echipa Farului a fost: Aioani (62 Răfăilă) - Benzar (46 Grosu, 62 Mboko), Mladen (62 M.Popescu), Larie (62 Kiki), Borza (62 Grosu) - Doukoure (79 Banu), Nedelcu (62 M. Popescu), Casap (46 Grameni) - Mazilu (62 Croitoru), Moldoveanu (46 Morar), Torje (62 Pitu).
 
„O partidă disputată într-un singur sens, cu foarte multe ocazii la poarta argeșenilor, însă fără ca vreuna să fie și fructificată. Ca și în primul meci al zilei, conducerea tehnică a Farului a oferit ocazia tuturor de a evolua cel puțin câteva minute“, a fost mesajul echipei de pe litoral.
 
În afară de meciurile de sâmbătă, 2 iulie, Farul mai are programate două amicale în perioada de pregătire: miercuri, 6 iulie, de la ora 11.00, la Buftea, cu Petrolul Ploiești (nou promovată în Liga 1), și vineri, 8 iulie, de la ora 19.oo, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu CSA Steaua București (Liga a 2-a), care e disputa de prezentare în vederea noului sezon. Fanii constănțeni vor putea face astfel cunoștință cu noile achiziții ale echipei antrenate de Gheorghe Hagi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Farul Constanța va debuta în ediția 2022/2023 a Superligii pe teren propriu

Farul Constanța, partidă de prezentare cu CSA Steaua București. Cât costă biletele de intrare la meci
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii