Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șahiștii de la CS Năvodari au participat, cu rezultate bune, la ediția a treia a „Mega Mall Chess Festival“

ro

12 Nov, 2022 15:29 1466 Marime text
  • Secția de șah a clubului din Năvodari, condusă de Daniel Panainte, i-a înscris în concurs pe Sergiu Iordache, Diana Dospin și Sara Lazăr.


Clubul Sportiv Năvodari a fost reprezentat de trei sportivi la competitia de șah „Mega Mall Chess Festival - ediția a III-a“, organizată la București de CS Oxygen București.

Secția de șah a clubului din Năvodari, condusă de Daniel Panainte, i-a înscris în concurs pe Sergiu Iordache, Diana Dospin și Sara Lazăr, toți având evoluții apreciate. Astfel, Sergiu Iordache s-a clasat pe locul 3/69 la general, câștigând 6 puncte din 7 meciuri, Diana Dospin s-a clasat pe locul 14/43, respectiv locul 1 la fete, cu un total de 4 puncte din 7 posibile, Sara Lazăr s-a clasat pe locul 21/43, respectiv locul 3 la fete, cu un total de 3,5 puncte din 7 posibile.

Luna trecută, un alt mic șahist de la CS Năvodari, Andrei-Cristian Diaconescu, a evoluat la Turneul „Tinerii Lei No. 5“, desfășurat la Baia Mare. Sportivul a fost autorul unei performanțe frumoase, câștigând medalia de bronz la categoria Under-10 și medalia de aur la categoria de elo 1001-1100. După cele 7 runde disputate, Andrei-Cristian Diaconescu a adunat 4 puncte (trei partide câștigate, două remize și două înfrângeri).


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Clubul Sportiv Năvodari“.


Citește și:

CS Năvodari
Micul șahist Andrei Cristian Diaconescu, medalii la turneul „Tinerii Lei No. 5“, de la Baia Mare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii