Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a zvonit că Petre Grigoraş nu va mai fi antrenorul SSC Farul Constanţa. Ce spune tehnicianul

ro

21 Jun, 2018 10:50 3830 Marime text
S-a zvonit că antrenorul care a promovat SSC Farul Constanţa în Liga a 2-a, Petre Grigoraş, nu va mai continua pe banca tehnică a echipei din sezonul viitor, înlocuitorul său, în proporţie mare, urmând a fi Daniel Opriţa.

„Mă surprinde o asemenea ştire. Petre Grigoraş mai are doi ani de contract cu SSC Farul. Cei din conducere spun că nu a fost nicio discuţie de reziliere a contractului. Nu ştiu de unde au apărut aceste speculaţii. Luni e reunirea lotului şi apar tot felul de ştiri care nu fac bine nimănui. Contractul cu Petre Grigoraş a fost făcut pe trei ani, cu obligaţia de promovare în primul an din Liga a 3-a în Liga a 2-a. S-a realizat acest obiectiv, astfel că nu văd niciun impediment în a continua“, a declarat Marcel Lică, director executiv SSC Farul.

„Am avut o discuţie cu câţiva dintre suporteri, 10 - 12 persoane, din galerie, care s-au arătat nemulţumiţi de anumite aspecte. Am discutat cu ei şi se pare că ei ar dori să nu mai continuăm. Aşa se înţelege. Însă oficial, din partea clubului, nu mi-a transmis nimeni nimic. Aştept să văd ce se întâmplă. Nu comentez nimic acum, că nu am ce comenta. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Eu nu am spus că vreau să plec de la echipă. Am zis că vreau să avem linişte, posibilitatea de a lucra în linişte şi să încercăm să avem un buget care să ne permită să luptăm pentru promovare. Am văzut 5 - 6.000 de spectatori la câteva meciuri şi am fost încântat de ei, în primul rând. S-a văzut că sunt alături de echipă, că îşi doresc mai mult decât au avut până acum şi le era foame de fotbal. Iar acest lucru m-a făcut să cred că totul va fi în regulă“, a precizat Petre Grigoraş.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii