Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii Emil Cotici şi Sorin Pândichi, de la Cleopatra Mamaia, în lotul lărgit al României pentru Campionatul European (galerie foto)

ro

09 Aug, 2019 00:00 2826 Marime text
Doi rugbyşti de la Cleopatra Mamaia, Emil Cotici şi Sorin Pândichi, fac parte din lotul lărgit al echipei României Under-18 de rugby în 7 care se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European de la Gdansk (Polonia).
Lotul tricolor, al cărui antrenor este Daniel Carpo, fost căpitan al Farului Constanţa, se pregăteşte actualmente la Snagov, iar, la finele stagiului, din cei 18 tineri rugbyşti aflaţi sub comanda lui Carpo vor fi aleşi cei 12 care vor face deplasarea la Euro. La competiţia din Polonia, România se află în grupă cu Franţa, Portugalia şi Polonia. Tricolorii vor pleca spre competiţie joi, 15 august, întrecerea urmând a se desfăşura în perioada 16 -18 august.
 
Tot la Snagov, selecţionata tricoloră Under-18 de rugby în 15 a efectuat un stagiu de pregătire de cinci zile. Din lot au făcut parte şi cinci jucători de la Cleopatra Mamaia, Mihai Popa (pilier), Andrei Neagu (mijlocaş la grămadă), Răzvan Secărea (mijlocaş la deschidere), Sorin Săvuţ (centru), Gabi Toderaşcu (aripă), şi unul de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, Alex Sava (mijlocaş la deschidere). Antrenor pe înaintare al acestei selecţionate a României este constănţeanul Nicolae Radu Mocanu.
 
Sursa foto: frr.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii