Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa joacă duminică pentru titlul naţional la categoria Under-16 (galerie foto)

ro

08 Jun, 2019 00:00 3096 Marime text
Echipa de rugby LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa va juca duminică, 9 iunie, pentru titlul de campioană a României la categoria de vârstă Under-16!
 
Turneul final al Diviziei Naţionale de juniori U-16 este în desfăşurare la Bucureşti, pe stadionul „Florea Dumitrache“ (în organizarea CS Dinamo), iar formaţia constănţeană, antrenată de Nicolae Radu Mocanu şi Adrian Pllotschi, va disputa finala mare, de la ora 14.00, contra CNAV Dinamo. Cele şase echipe participante la turneul final au fost împărţite în două grupe. LPS „Nicolae Rotaru“ a evoluat în grupa A, pe care a câştigat-o, după ce a triumfat în ambele meciuri: 43-0 cu CSS Bârlad şi 19-5 cu ACSOV Pantelimon. Din cealaltă grupă, alături de CNAV Dinamo au mai jucat CSS Steaua şi CSS Gura Humorului.
 
„Băieţii noştri au jucat foarte bine până acum. În primul rând, am avut o apărare de un înalt nivel. Faptul că am primit numai cinci puncte în două partide de turneu final este important. Sperăm să rămânem pe aceeaşi linie şi în finala cu Dinamo şi să câştigăm din nou“, a declarat Nicolae Radu Mocanu. Celelalte meciuri de clasament de duminică sunt: loc 5 / 6: Bârlad - Gura Humorului (de la ora 10.00), loc 3 / 4 - Pantelimon - Steaua (ora 12.00).
 
Sursa foto: Facebook (Nicolae Radu Mocanu şi Romanian Rugby Federation)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii