Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la CS Năvodari, două meciuri, două victorii în Liga Națională

ro

30 Apr, 2022 14:45 2703 Marime text
  • În etapa viitoare, formația din Năvodari va juca pe teren propriu cu Steaua București.   

Echipa de rugby CS Năvodari a câștigat și al doilea meci disputat în grupa B a Ligii Naționale, acumulând opt puncte după aceste confruntări.

Astăzi, jucătorii pregătiți de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au întâlnit în deplasare Politehnica Iași, de care au dispus cu 20-17 (17-12).

Pentru învingători au punctat Adrian Părălește – un eseu, Mădălin Mihalache – un eseu, Albert Știopei – un eseu și Mihai Comănici – o lovitură de pedeapsă și o transformare.

Jucătorul meciului de la Iași, disputat pe un teren greu a fost desemnat Mihai Comănici de la CS Năvodari, care a avut o evoluție foarte bună și a punctat în momentele decisive. Din păcate, doi jucători importanți ai echipei dobrogene s-au accidentat, Codrin Bercu în debutul partidei și apoi Eduard Barbu, se menționează pe site-ul oficial al CS Năvodari.


În prima etapă, formația din județul Constanța a învins Grivița București (scor 44-37), iar în runda a treia va juca, sâmbătă, 7 mai, pe stadionul Flacăra din Năvodari, de la ora 12.oo, cu Steaua București, partida urmând să fie transmisă în direct la TVR.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Rugby Romania)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii