Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Ultimele două campioane ale Diviziei Naționale de seniori se duelează la Năvodari

ro

25 Sep, 2021 00:00 2457 Marime text
 

 
  • Partida contează pentru etapa a 11-a a campionatului și este găzduită de stadionul „Flacăra“ din Năvodari, sâmbătă, de la ora 11.00.
  • În clasament, CS Năvodari se află pe locul trei în clasament, cu 33 de puncta, în timp ce Știința Petroșani ocupă poziția secundă, cu 35 de puncte.
  • În tur, la Petroșani, după un meci echilibrat, Știința a câștigat cu 16-8 (5-3).
 
Finalistele ultimelor două ediții a Diviziei Naționale de seniori la rugby, CS Năvodari și Știința Petroșani, se întâlnesc într-un nou meci, sâmbătă, 25 septembrie, cu echipa din Năvodari gazdă.
 
Partida contează pentru etapa a 11-a a campionatului și este găzduită de stadionul „Flacăra“ din Năvodari, de la ora 11.00. În clasament, CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) se află pe locul trei în clasament, cu 33 de puncte (după șapte victorii și două înfrângeri în nouă meciuri), în timp ce echipa petroșăneană ocupă poziția secundă, cu 35 de puncte, având șapte victorii și un eșec în opt partide. Lider este RC Bârlad, cu 38 de puncte. „După victoria clară obținută în deplasare cu CSU Alba Iulia, scor 67-0, formația gazdă își dorește un nou succes pentru a urca în clasament“, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari. În tur, la Petroșani, după un meci echilibrat, Știința a câștigat cu 16-8 (5-3).
 
Au fost de acord cu reprogramarea întâlnirii
 
CS Năvodari şi Ştiinţa Petroşani sunt ultimele două campioane ale Diviziei Naţionale de seniori. Pe 18 mai 2019, CS Năvodari a cucerit aurul după ce a învins cu 23-17 în ultimul act Ştiinţa Petroşani, formaţie care, în sezonul următor, și-a luat revanșa, învingând cu 13-12 pe 2 decembrie 2020. În a doua finală, la pauză scorul a fost egal, 6-6. Inițial, partida trebuia să se dispute în dublă manșă, însă, înaintea turului (de la Năvodari), cele două echipe au convenit ca titlul să de decerneze în urma unei singure partide. Știința Petroșani a avut atunci 19 jucători infectați cu Covid-19 și nu putea alinia o formație competitivă, pe când CS Năvodari a avut numai opt rugbyști testați pozitiv. Însă, chiar și așa, deși se afla în avantaj din punctul de vedere al lotului de jucători, echipa din Năvodari a fost de acord cu reprogramarea întâlnirii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Rugby Romania)

 
Citește și:
 
Rugby
CS Năvodari, înfrângere cu Ştiinţa Petroşani în derby-ul etapei

 
Rugbyştii de la CS Năvodari, un nou succes categoric împotriva CSU Alba Iulia
 
CS Năvodari, învinsă de Știința Petroșani în finala Diviziei Naționale de seniori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii