Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby La Năvodari se va desfășura „Memorialul Petrică Lungu“, iar la Eforie Nord va avea loc „Memorialul Dumitru Bucur“

ro

28 Jan, 2023 00:00 2002 Marime text
 

 
  • Unul dintre obiective Asociației Județene de Rugby Constanța este acela de a se forma două echipe la categoria de vârstă Under-14 în județul Constanța.
 
Sala stadionului „Flacăra” din Năvodari a găzduit ședința Asociației Județene de Rugby Constanța, care l-a avut ca invitat special pe Nicolae Manolache, președintele Asociației Municipale de Rugby București.
 
După cum se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari, inițiativa organizării acestei întâlniri i-a aparținut antrenorului Cristian Husea, de la CS Năvodari, scopul declarat fiind organizarea de competiții comune între echipele dobrogene și cele din capitală. Au mai participat: antrenorii Cornel Vasile (de la CS Mihail Kogălniceanu), Cristian Cojocaru (de la Tomitanii Constanța), Dumitru Barbu (de la CS Medgidia), Sorin Trancă (de la CS Valu lui Traian și ACS Rugby Team Constanța), Dan Radu (de la CSO Ovidiu), Cristian Husea, Cornel Suciu și Marcel Giucăl (toți de la CS Năvodari), dar și reprezentantul arbitrilor dobrogeni, Robert Diaconescu.
 
Potrivit sursei citate, unul dintre obiective este acela de a se forma două echipe la categoria de vârstă Under-14 în județul Constanța, una urmând să fie la CS Năvodari, iar cealaltă se va stabili unde va evolua (în viitoarea ședință a Asociației Județene de Rugby Constanța).
 
„Stadionul «Flacăra» din Năvodari va găzdui, pe 11 martie, întrecerile «Memorialului Petrică Lungu» (antrenor, care a format numeroși rugbyști de valoare și cetățean de onoare al orașului Năvodari). La acest turneu și-au anunțat participarea: CS Mihail Kogălniceanu, CS Medgidia, CSO Ovidiu, Voința Valu lui Traian, Victoria Cumpăna, Tomitanii Constanța, CS Năvodari și câteva formații din Capitală. Au mai fost programate, un turneu de rugby touch, pe 8 aprilie organizat de AMR București pe Stadionul «Arcul de Triumf» din Capitală și «Memorialul Dumitru Bucur» la Eforie Nord între 13 și 18 iunie“, se mai precizează pe pagina de Facebook a CS Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Năvodari)
 
Citește și:
 
Năvodari
Rugbystul Marian Niță și arbitrul Robert Diaconescu, câștigători în ancheta „Superlativele anului 2022“


Rugby
CS Năvodari a încheiat pe locul trei turneul play-out al Ligii Naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii