Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby În pregătire pentru Euro 2023, România U-20 a jucat la Năvodari cu CSM Constanța (GALERIE FOTO)

ro

05 Nov, 2023 08:17 1060 Marime text
 
Echipa de rugby CSM Constanța a susținut, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, un meci de verificare cu Naționala României Under-20, care se află în pregătire pentru Campionatul European, găzduit de Cehia, între 10 și 20 noiembrie..
 
Reprezentativa tricoloră îl are ca antrenor pe Nicolae Radu Mocanu, de la CSM Constanța, iar din staff-ul tehnic face parte un alt reprezentant al clubului de pe litoral, preparatorul fizic Claudiu Trandafir.
 
Totodată, în lotul pentru Euro sunt convocați 12 jucători de la CSM Constanța.
 

A fost o verificare utilă pentru staff-ul tehnic, un meci cu multe eseuri, de ambele părți, în care scorul general nu a avut nicio relevanță. CSM a mizat în prima repriză pe seniori, după care, în partea a doua a meciului, mulți dintre jucătorii constănțeni convocați la lot au jucat pentru formația noastră, asta pentru ca antrenorii lotului să poată vedea la lucru, cât mai mulți rugbyști, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Întâlnirea a fost condusă de arbitrul Viorel Bujoreanu, din Mangalia, iar după meci, naționala s-a întors în cantonamentul de la Snagov.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța rugby)

Citește și:


Rugby
CSM Constanța, meci amical cu Naționala României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii