Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby în 7 România începe meciurile de la etapa a doua a Rugby Europe Trophy Series. Codrin Bercu, de la CS Năvodari, în lot

ro

10 Jul, 2021 00:00 2443 Marime text
 

 
  • La Budapest 7s Men Trophy, România este în grupă alături de Cehia, Croația și Danemarca.
 
Echipa națională de rugby în 7 a României va evolua la etapa a doua a Rugby Europe Trophy Series, care se va disputa la Budapesta, între 10 și 11 iulie.
 
Lotul tricolor este format din 12 rugbyști, banderola de căpitan fiind purtată de Marius Chiriac. Între cei 12 se află și un reprezentant al echipei din Divizia Națională de seniori CS Năvodari, Codrin Bercu. La Budapesta, echipele participante au fost împărțite în trei grupe, România evoluând alături de Cehia, Croația și Danemarca.

Tricolorii vor evolua în serie pe 10 iulie, astfel: de la ora 11.22 - cu Croația; de la ora 15.52 - cu Danemarca; de la ora 19.00 - cu Cehia. Din celelalte două grupe de la Budapest 7s Men Trophy fac parte Ucraina, Suedia, Luxemburg și Turcia (B), Belgia, Israel, Ungaria și Letonia (C). În prima etapă a competiției, desfășurată la Zagreb, România a ocupat locul 6.   
 
În Divizia Națională de seniori, CS Năvodari (vicecampioana ediției precedente) se află momentan pe locul trei, cu 28 de puncte. În opt partide, jucătorii pregătiți de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au înregistrat șase victorii și două înfrângeri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Codrin Bercu)

      
Citește și:
 
Rugbyștii de la CS Năvodari s-au calificat în finala Diviziei Naționale de seniori. Își vor apăra titlul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii