Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby în 7 CSM Constanța a jucat finala primei etape a Campionatului Național, Grupa Elită (GALERIE FOTO)

ro

10 Sep, 2023 14:12 1017 Marime text
 
 
Meciurile primei etape din Campionatul Național de rugby în 7, grupa Elită s-au disputat la Sânnicolau (Arad).
 
Echipa CSM Constanța, care a câștigat finala mică a turneului Open, cu Universitatea Cluj, la București, a avut de această dată o evoluție și mai bună, jucând meciul decisiv pentru câștigarea turneului.
 
Formația de pe litoral,antrenată de Nicolae Radu Mocanu, Claudiu Trandafir și Daniel Boldor, a câștigat grupa B, cu victorii pe linie, dovedindu-și superioritatea.
 
În ordine, CSM Constanța a învins pe Știința Petroșani cu 17-5 (10-0), pe CS Năvodari cu 26-0 (0-0 și pe Poli Iași cu 36-10 (26-5).
.
După câștigarea grupei, CSM Constanța a jucat apoi finala, cu învingătoarea din cealaltă grupă, Universitatea Cluj.
 

Partida decisivă a fost extrem de echilibrată, raportul încercărilor fiind egal, 3-3, diferența făcându-se cu o transformare în plus pentru formația clujeană, 3-2.
 
Scorul final a fost 21-19 (14-7), dar merită apreciată evoluția tinerilor rugbyști de la CSM Constanța și în acest turneu.
 
Hai Constanța! Team is everything!, este mesajul CSM Constanța.

 
CS Năvodari a înregistrat Sânnicolau două victorii și două înfrângeri, dar a avut probleme de efectiv, câțiva jucători importanți neputând să facă deplasarea la Arad.
 
Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a evoluat în grupa B și a început cu o victorie, 19-17 (7-12) cu Poli Iași.
 
Au urmat două înfrângeri, 0-26 cu CSM Constanța, după ce la pauză, scorul a fost 0-0 și 14-26 (0-26) cu Știința Petroșani.
 
În meciul pentru locurile 5-6, CS Năvodari a învins clar echipa gazdă, CSU Arad cu 38-7 (26-0) și a ocupat locul al 5-lea.
 

Obiectivul formației noastre la rugby în 7 este menținerea în elita națională, printre cele mai bune formații din țară, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța rugby, CS Năvodari)
 
Citește și:

 
Rugby în 7
CSM Constanța, pe trei la etapa inaugurală a Campionatului Național (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii