Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Debut cu dreptul pentru CS Năvodari în turneul play-out al Ligii Naționale

ro

21 Aug, 2022 11:32 1271 Marime text


Stadionul Tepro din Iași a găzduit meciul dintre gazdele de la Politehnica Iași și CS Năvodari, contănd pentru etapa întâi a tumeului play-out din Liga Națională.

Partida s-a încheiat cu succesul oaspeților, scor 21-17 (11-7).

Punctele CS Năbodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) au fost reușite de Antonio Savu - 3 lovituri de pedeapsă și o transformare, Codrin Bercu  un eseu și Albert Știopei - un eseu.  
 

Formația dobrogeană a făcut un meci foarte bun și a reușit o victorie importantă. Este o reeditare a victoriei de pe 30 aprilie, când tot la Iași, formația dobrogeană a dispus de Poli, după un meci echilibrat cu 20-17. O evoluție bună au avut rugbyștii transferați în această vară, ambii titulari, Antonio Savu, de la Dinamo, și constănțeanul Mario Arvinte, venit de la Steaua, iar jucătorul meciului a fost desemnat de la învingători, experimentatul Onal Agiacai., se arată pe site-ul oficial al clubului din Năvodari.

 
În etapa viitoare, CS Năvodari va juca în propriul fief, pe stadionul Flacăra din Năvodari, duminică, de la ora 11.00, cu RC Gura Humorului.
 
Sursa foto: CS Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii