Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța, victorie categorică cu CSM Bucovina Suceava (GALERIE FOTO)

ro

02 Jul, 2023 13:10 1404 Marime text
 
Echipa masculină de rugby CSM Constanța a susținut astăzi ultima partidă restantă a sezonului regular din Liga Națională, grupa a 3-a.

Formația pregătită de Radu Nicolae Mocanu și Claudiu Trandafir a întâlnit, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, CSM Bucovina Suceava, iar confruntarea s-a încheiat cu succesul categoric al gazdelor, scor 78-8.

Punctele învingătorilor au fost reușite de Răzvan Călin - 3 eseuri, Cristian Bumbac - 2 eseuri, Mihai Chirică - eseu, Mihai Popa - eseu, Petre Popa - eseu, Eseria Vueti - eseu, Keresoni Delaivuna - eseu, Mario Arvinte - eseu, Mosese Kailona - eseu, Ionuț Alexandru Sava - 9 transformări, iar oaspeții au punctat prin Lucian Preuțescu - eseu, Liviu Godroman - lovitură de pedeapsă.


Formația gazdă a început mai greu meciul, Bucovina a condus cu 8-0, dar pe finalul reprizei, constănțenii au fost mai incisivi și au condus la pauză cu 12-8.
 
Repriza secundă a fost un galop de sănătate pentru CSM Constanța, care și-a demonstrat superioritatea la toate capitolele, câștigând de o manieră entuziasmantă cu 78-8.
 
Este o victorie cu punct bonus, constănțenii reușind 12 eseuri, dintre care 9 transformate.
 
Formația constănțeană a început meciul cu cinci jucători din Fiji, transferați pentru meciurile dificile din partea a doua a campionatului.
 
Pentru rugbyștii constănțeni urmează câteva zile de pauză, după care se vor relua pregătirile pentru partea a doua a campionatului, care va începe în luna august, este mesajul CSM Constanța.


MVP-ul întâlnirii a fost desemnat mijlocașul la deschidere al formației de pe litoral, Alexandru Ionuț Sava.

CSM Constanța a câștigat (totalizând 27 de puncte) toate cele șase meciuri jucate în prima parte a campionatului, pe care a încheiat-o pe primul loc. 

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „CSM Constanța Rugby“; sursa foto: Elis Iordache 
 
Citește și:


Rugby
CSM Constanța a transferat cinci jucători din Fiji, cel mai cunoscut dintre ei fiind Eseria Vueti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii